«Χορταστικό» θέαμα και νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη (3-2)

Βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ διαφοροποίησε, όμως, υπέρ του την κατάσταση στο δεύτερο μισό τη αναμέτρησης και επικράτησε απόψε στην Τούμπα, για την 7η αγωνιστική των play off της Super League, επί του Αρη με 3-2.

Σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν οι Τάισον (56)’ Στέφαν Σβαμπ (62’), Αντριγια Ζίβκοβιτς (78’), ενώ τα γκολ για τους για τους φιλοξενούμενους πέτυχαν οι Αμπουμπακάρ Καμαρά (45’), Βλάντιμιρ Νταρίντα (70’). Ο Αρης έμεινε με 10 παίκτες, στις καθυστερήσεις της μάχης, λόγω αποβολής, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, του Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Ο Αρης είχε ευκαιρία να σκοράρει στο 86’ και στο 87’, με τους Φαμπιάνο, Καμάτσο, ο Κοτάρσκι, σε αμφότερες τις δύο περιπτώσεις, δεν επέτρεψε να παραβιαστεί η εστία του.

Κίτρινες: Σβαμπ, Μπράντον, Σάστρε, Ζίβκοβιτς /Μαζικού

Κόκκινη: Καμαρά (δεύτερη κίτρινη)

Διαιτητής: Αλιγιάρ Αγκάγιεφ (Αζερμπαϊτζάν)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε (80’ Βιεϊρίνια), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Ντάντας, Σβαμπ (87’ Σοάρες), Α. Ζίβκοβιτς, Τάισον (68’ Ελ Καντουρί), Κωσταντέλιας, Μπράντον (80’ Ολιβέιρα)

ΑΡΗΣ (Απόστολος Τερζής): Κουέστα, Εμπακατά, Πίρσμαν, Φαμπιάνο, Μαζικού, Ετέμπο (84’ Ρουπ), Νταμπό, Νταρίντα, Γκαρσία (67’ Καμάτσο), Πάλμα (67’ Ιτούρμπε), Καμαρά

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.