Χτυπά και την Κυριακή στη Νέα Ιωνία «η καρδιά» της κολύμβησης

Τα 9α Νικητήρια, που διοργανώνει η Νίκη Βόλου, ξεκίνησαν την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στο κλειστό κολυμβητήριο «Βασίλειος Πολύμερος» και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου. Συμμετέχουν περί στους 40 συλλόγους απ’ όλη την Ελλάδα και περί στους 900 αθλητές.

Στην τελετή έναρξης των αγώνων, ο πρόεδρος του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» Στέργιος Φάτσης  εξήρε το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο κι ανέφερε ότι οι αγώνες γίνονται για πρώτη φορά πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς για  το μεγαλύτερο κολυμβητικό event στην Ελλάδα.

Ευχαρίστησε τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, τους οργανωτές για την άρτια διοργάνωση, τους χορηγούς για την πολύτιμη συνεισφορά τους καθώς και όλους όσοι συμβάλλουν στην επιτυχία των αγώνων – τον Δήμο Βόλου για το κολυμβητήριο, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης για τη συμβολή της καθώς κι όλους του συλλόγους που συμμετέχουν, αθλητές κι αθλήτριες. Ευχήθηκε επίσης Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους τους παρευρισκόμενους με υγεία και κάθε επιτυχία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.