Δεκαπέντε ευρώ κοστίζουν τα εισιτήρια του ματς Νίκη-Αρης

Ξεκινά από σήμερα Δευτέρα προπώληση στο Π. Μαγουλάς

15 ευρώ κοστίζουν τα εισιτήρια του αγώνα Νίκη-Άρης για το Κύπελλο Ελλάδος αύριο Τρίτη (30/1) στο Πανθεσσαλικό στις 19.00, ενώ από σήμερα Δευτέρα ξεκινά προπώληση. Υπενθυμίζεται ότι αυτός θα είναι ο δεύτερος εντός έδρας αγώνας Κυπέλλου φέτος και δεν ισχύουν τα διαρκείας.

Παρά το απαγορευτικό για όνειρα σκορ του πρώτου αγώνα (3-0) ο κόσμος της Νίκης οφείλει να δείξει τη μεγάλη δυναμική του απέναντι σε μία ομάδα του Big 5.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη:

“Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της για τις τιμές και τη διάθεση των εισιτηρίων, καθώς και για τη διαδικασία εισόδου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για την αναμέτρηση κόντρα στον Αρη στο πλαίσιο της ρεβάνς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, την Τρίτη 30/1 στις 19.00.

ΤΙΜH ΕΙΣΙΤΗΡΙOY ΑΓΩΝΑ

Εχει οριστεί γενική είσοδος με τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ. Τονίζεται ότι για το Κύπελλο Ελλάδας ΔΕΝ έχουν ισχύ οι κάρτες διαρκείας.

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Τα εισιτήρια του αγώνα θα είναι διαθέσιμα από σήμερα στις 11.00 ως τις 19.00 και αύριο από τις 10.00 ως τις 14.00 στο Παντελής Μαγουλάς, ενώ η διάθεσή τους θα συνεχιστεί και στο εκδοτήριο της Β’ Πεζογέφυρας του Πανθεσσαλικού Σταδίου από τις 17.00, απ’ όπου και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ θα γίνεται η είσοδος στο Στάδιο.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου, για τον φίλαθλο κόσμο μας, θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης. Ο κόσμος θα μπορεί να εισέρχεται ΜΟΝΟ από τη δεύτερη Πεζογέφυρα.

Τονίζεται, δε, πως ο περιβάλλων χώρος του γηπέδου θα περιφρουρείται από ισχυρή ιδιωτική ασφάλεια.

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου καθιστά σαφές πως όποιος συλληφθεί να επιχειρεί να εισέλθει στις θύρες του Πανθεσσαλικού χωρίς εισιτήριο, θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.