Δεκαπέντε μετάλλια για τον Ο.Φ.Α. Μαγνησίας στο Πανελλήνιο Κολύμβησης Masters

Δεκαπέντε μετάλλια ήταν ο απολογισμός του Ο.Φ.Α. Μαγνησίας στο Πανελλήνιο Κολύμβησης Masters στο ΟΑΚΑ, με τον βολιώτικο σύλλογο ν’ αναφέρει σε σχετικό δελτίο Τύπου: “Τα είχε όλα. Κορυφαίους κολυμβητές και κολυμβήτριες όλων των κατηγοριών, αθλητές από κάθε σημείο της χώρας αλλά και του εξωτερικού, χαρούμενα πρόσωπα και άριστη οργανωτική προσπάθεια.

Ο λόγος για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης κατηγορίας MASTERS της Κολυμβητικής Ομοσπονδία Ελλάδος (ΚΟΕ), που έγινε από 14 έως 16 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ.

Το πρόγραμμα περιελάβανε πέντε αγωνιστικές ενότητες με τους αθλητές της βολιώτικης ομάδας Ο.Φ.Α. Μαγνησίας να επιστρέφουν με δεκαπέντε ατομικά πανελλήνια μετάλλια. Την ομάδα μας εκπροσώπησαν 9 αθλητές/τριες.

Πρόκειται για τη Βαλαμουτοπούλου Ναταλία με ένα χρυσό τρία αργυρά, τη Γιαννακοπούλου Έλενα με ένα χρυσό και ένα αργυρό, τη Σκρίμπα Ελευθερία με τρία χάλκινα, τον Μιχαηλίδη Βασίλειο με τέσσερα χάλκινα, την Κωνσταντάκη Μαρία με ένα ασημένιο και ένα χάλκινο και τέλος τους Μουλά Γεράσιμο, Πίπη Κωνσταντίνο, Καματερού Ντιάνα και την Ιφιγένεια Τίγκα. Συγχαρητήρια σε όλους για τη συμβολή τους στην επιτυχία της ομάδας.

«Με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι συμμετείχαν τόσοι πολλοί αθλητές και με τις επιδόσεις τους έχουν πιάσει τα όρια και θα συμμετάσχουν στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης κατηγορίας MASTERS στο Βελιγράδι που ξεκινά σε λίγες ημέρες.

Αυτά δείχνουν έμπρακτα το υψηλό επίπεδο που καλλιεργούνται τα αθλήματα του υγρού στίβου στη χώρα μας και στην κατηγορία MASTERS επισημαίνει ο προπονητής της ομάδας του Ο.Φ.Α.Μαγνησίας», κ. Σταύρος Ιωαννίδης και συμπληρώνει: «Από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν να δίνεται η ευκαιρία σε όλες τις ηλικίες να συνεχίσουν αυτή την αγάπη τους και τη σχέση τους με τα αθλήματα του υγρού στίβου. Το πρόσημο είναι θετικό και οι προσδοκίες για το μέλλον μεγαλύτερες».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.