Δεν ανησυχεί ο Αμπασκάλ αλλά η μουρμούρα κάνει την εμφάνισή της

Nέα εντός έδρας ήττα γνώρισε ο ΝΠΣ Βόλος, αλλά ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ δήλωσε ότι δεν ανησυχεί ιδιαίτερα, αν και η ομάδα του δεν έχει πάρει νίκη τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές…

Από την άλλη όμως η πρώτη μουρμούρα έχει κάνει την εμφάνισή της, αφού το καλό ξεκίνημα διαδέχτηκαν τα μέτρια έως άσχημα αποτελέσματα, οπότε ο διαφημισμένος ως νεότερος προπονητής που έχει φέρει ψηλά μία ομάδα έρχεται τώρα αντιμέτωπος με μία διαφορετική πραγματικότητα, όπως φυσικά και η διοίκηση του ΝΠΣ Βόλος.

Μιλώντας στην πλατφόρμα της Cosmote TV μετά το 0-2 από τον ΟΦΗ, ο Ισπανός τεχνικός είπε ότι υπάρχουν πράγματα που πρέπει να διορθωθούν και πως η ομάδα του δεν λειτούργησε όπως έπρεπε. «To μεγάλο μας λάθος ήταν πως στην πίεση των αντιπάλων δεν ανταποκριθήκαμε όπως έπρεπε. Θα χώριζα το παιχνίδι σε δύο μέρη. Στο δεύτερο κάναμε τις ευκαιρίες, ήμασταν εμφανώς καλύτεροι, αλλά υπάρχει και το πρώτο που δεν ήμασταν καλοί. Με ανησυχούν πράγματα που πρέπει να δουλέψουμε και να τα διορθώσουμε. Κάποια άλλα στοιχεία βέβαια πρέπει να τα έχεις και μέσα σου. Δεν είμαι τόσο ανήσυχος, γιατί ξέρω τις δυνατότητες της ομάδας. Ξέραμε με ποιον αντίπαλο παίζαμε, που δε σου αφήνει χώρους και απλά δε λειτουργήσαμε όπως έπρεπε.

Το πρωτάθλημα δεν τελειώνει στη 10η αγωνιστική, δεν κρίνονται όλα εδώ, είναι μαραθώνιος, έχει παιχνίδια που αξίζεις και δεν κερδίζεις και το αντίθετο, εμείς πρέπει να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε και να έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας», ανέφερε ο Ισπανός τεχνικός του ΝΠΣ Βόλος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.