Δεν ανησυχούν για Παρασκευαΐδη, αλλά περιμένουν τις εξετάσεις

Ο Γιώργος Παρασκευαΐδης αντικαταστάθηκε, κατά τη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης της Νίκης, κόντρα στον Αστέρα Πετριτή στην Κέρκυρα, από τον Στέφανο Ξηροφώτο, με τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό της Νίκης να αισθάνεται ένα μικροτράβηγμα στο πόδι του.

Ο Βολιώτης τεχνικός, με αυτήν του την κίνηση, θέλησε να προφυλάξει τον Αθηναίο ποδοσφαιριστή, καθώς το παιχνίδι στο 0-2 είχε σχεδόν κριθεί και θεώρησε πως δε χρειαζόταν να επιβαρυνθεί περαιτέρω, πόσο μάλλον σε μία αναμέτρηση που διεξαγόταν σε γήπεδο, με πλαστικό χλοοτάπητα.

Με προσωπική τοποθέτηση του Παρασκευαΐδη στον BlueHeartFM 105,1, αμέσως μετά τη λήξη της νικηφόρας αναμέτρησης της ομάδας του, κόντρα στον Αστέρα, επιβεβαίωσε το γεγονός, υποστηρίζοντας πως δεν είναι τίποτα σοβαρό, όπως τουλάχιστον νιώθει ο ίδιος.

Μένει να δούμε την εξέλιξη της υπόθεσής του, βάσει των εξετάσεων που ενδέχεται να γίνουν και την προετοιμασία της ομάδας, τις επόμενες μέρες, για το παιχνίδι κόντρα στον Θεσπρωτό για το Κύπελλο της Γ’ Εθνικής, την ερχόμενη Κυριακή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.