Δεν πήγε καλά στη Χαλκίδα η Νίκη Βόλου

Έχοντας προκριθεί στην τελική φάση της Γ’ Εθνικής, προκειμένου να διεκδικήσει την άνοδο στη Β’ Εθνική Κατηγορία, η Νίκη Βόλου ήθελε να παλέψει για το καλύτερο, ωστόσο τα αποτελέσματα δεν της βγήκαν…

Οι «κυανόλευκοι» γνώρισαν τέσσερις ήττες στα ισάριθμα παιχνίδια που έδωσαν στο κολυμβητήριο της Χαλκίδας και πλέον προετοιμάζονται για την επόμενη προσπάθεια.

Συγκεκριμένα, στην πρεμιέρα της τελικής φάσης, η Νίκη ηττήθηκε από τον οικοδεσπότη ΝΟ Χαλκίδας με 14-7, ενώ ακολούθησε και η ήττα από τον ΑΟ Αγίου Νικολάου με 6-11. Για την τρίτη αγωνιστική, ο ΑΝΟ  Αργυρούπολης αποδείχθηκε επίσης ανυπέρβλητο εμπόδιο, με τους «κυανόλευκους» να ηττώνται 11-6, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα ηττήθηκαν 22-9 από τον Νηρέα Πατρών.

Από την πλευρά του τμήματος πόλο της Νίκης πάντως δεν εκφράζεται σε καμία περίπτωση απογοήτευση αλλά αισιοδοξία για το μέλλον. «Το αποτέλεσμα μπορεί να μην ήταν το αναμενόμενο, κρατάμε όμως την αξιοπρεπέστατη εμφάνισή της σε όλους τους αγώνες που συμμετείχε. Το σημαντικότερο όλων είναι ότι στην ομάδα μας συμμετείχαν 7 αθλητές από τις ακαδημίες της ηλικίας από 16 έως 18 ετών. Αυτοί θα είναι η βάση για την ομάδα  των επόμενων χρόνων και αποδεικνύει ότι η δουλειά στα τμήματα υποδομής αποδίδει» σημειώνεται σε ανάρτηση στα social media της ομάδας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.