Δεν πήρε βαθμό ούτε άνοδο ο Πύρασος, ήττα 2-1 στην Αγιά

Ενώ ο Διγενής Νεοχωρίου επικράτησε σε βάρος της Στυλίδας

Έναν βαθμό τουλάχιστον ήθελε ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου στην Αγιά Λάρισας σήμερα απέναντι στον τοπικό Δωτιέα, ή σε περίπτωση ήττας να έχανε βαθμούς και ο Διγενής Νεοχωρίου. Ωστόσο το σύνολο της Αγχιάλου ηττήθηκε 2-1 και έχασε την άνοδο στη Γ’ Εθνική, την ώρα που ο Διγενής επικρατούσε 2-0 σε βάρος του ΑΟ Στυλίδας.

Μακεδονικός Φούφα, Δωτιέας και Διγενής πανηγυρίζουν την άνοδο στη Γ’ Εθνική, με τον Πύρασο να χάνει χρυσή ευκαιρία για να επιστρέψει σε εθνική κατηγορία.

Ήταν στο 38’ όταν ο Κουμπούρας για τους γηπεδούχους έκανε το 1-0, αφού ο Δημολιός εκτέλεσε το φάουλ για να στείλει αρχικά την μπάλα στο δοκάρι του Κεφαλά με τον Παππά στη συνέχεια να κάνει κάτι σαν σέντρα-σουτ και τον συμπαίκτη του να σκοράρει.

Τα χειρότερα δεν είχαν έρθει όμως σε εκείνο το σημείο για τους παίκτες του Γιάννη Σιαμέτη, που είδαν τον Μπλατσέρη να κάνει το 2-0 για τον Δωτιέα Αγιάς μετά από ατομική ενέργεια και σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

O Πύρασος κλήθηκε να βγάλει αντίδραση στο δεύτερο μέρος του αγώνα, και ενώ για τους γηπεδούχους ο Μπλατσέρης στο 66′ είχε οριζόντιο δοκάρι, η ομάδα της Αγχιάλου στο 68’ κέρδισε το πέναλτι, μετά από ανατροπή του Καραγιώργου από τον Κουμπούρα, με τον Οικονόμου να είναι αυτός που ανέλαβε την εκτέλεση. Ο παίκτης του Πυράσου ευστόχησε από τα 11 μέτρα, και μείωσε σε 2-1, αλλά από εκεί και πέρα γκολ δεν ήρθε, τουλάχιστον για να επιτευχθεί η ισοπαλία, με το 2-1 να μένει μέχρι τέλους.

Πάντως στα τελευταία λεπτά ο Πύρασος πάλεψε και προσπάθησε να πετύχει το δεύτερο γκολ που θα τον έφερνε στη Γ’ Εθνική. Στο 86′ ο Οικονόμου έκανε το σουτ από απόσταση δύο μέτρων αλλά πρόλαβε να αποκρούσει ο Μάλτζαρης, ενώ σε αντεπίθεση και μετά από μπαλιά του Οικονόμου, ο τερματοφύλακας του Δωτιέα έδιωξε προ του Βλάχου. Με κεφαλιά εξάλλου ο Βλάχος στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων απείλησε, αλλά είδε την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ.

Δωτιέας Αγιάς (Μπεριτζάς): Μάλτζαρης, Τσακάλι, Δημολιός, Παππάς (78’ Γκατζούλης), Τακούλας, Κουμπούρας, Σούμπασης (78’ Μάνικος), Τσιρογιάννης (70’ Πατσιωτός), Τσατσαλίδης (70’ Σούλης),  Μπλατσέρης (92’ Χατζής), Μακρής

Πύρασος Ν. Αγχιάλου (Σιαμέτης): Κεφαλάς, Μιχόπουλος, Παπαδόπουλος (41’ λ.τ. Μπόλης), Ρακής (63’ Καραγιώργος), Αγιασιώτης (87’ Κατής), Αραπίτσας, Βλάχος, Οικονόμου, Ζάχος (87΄Φουρκιώτης), Δημητριάδης, Ροτζέριο Μάρτινς.

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής
Διγενής Νεοχωρίου – ΑΟ Στυλίδας 2-0
Αστέρας Καρδίτσας – Πυρσός Γρεβενών 5-1
Δωτιέας Αγιάς – Πύρασος 2-0
Ρεπό: Μακεδονικός Φούφα

Η βαθμολογία

  1. Μακεδονικός Φούφα 15
  2. 3Διγενής Νεοχωρίου 11
  3. Δωτιέας Αγιάς 11
  4. Πύρασος Νέας Αγχιάλου 10
  5. ΑΟ Στυλίδας 7
  6. Αστέρας Καρδίτσας 2
  7. Πυρσός Γρεβενών 0

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.