Δεν προχώρησε η συνεργασία με Πελίγκο στη Νίκη

Μπορεί να υπήρξε αρχική συμφωνία και τις τελευταίες δύο βδομάδες ο Αριστοτέλης Πελίγκο να εντάχθηκε στην προετοιμασία της Νίκης, αλλά τελικά η συνεργασία της βολιώτικης ομάδας με τον 28χρονο Τρικαλινό ύψους 2,02 πάουερ φόργουορντ δεν θα προχωρήσει.

Ο παίκτης έχει ήδη αποχωρήσει για αγωνιστικούς λόγους και η Νίκη ψάχνει κάτι καλύτερο για τις θέσεις των ψηλών, θέλοντας να βρει ένα καλό πεντάρι, αλλά αυτό δεν είναι και το πλέον εύκολο, οπότε κοιτάει και για περιπτώσεις παικτών που αγωνίζονται και στη θέση «4».

Όμως, η μεταγραφική αναζήτηση δεν σταματά εδώ, καθώς θεωρείται πως η Νίκη χρειάζεται έναν ακόμη παίκτη στα γκαρντ, με δεδομένο ότι ο Ραφαήλ Στύλλας παρουσιάστηκε φαντάρος και εκτιμάται ότι πολύ δύσκολα το επόμενο δίμηνο θα μπορεί να δίνει το παρών στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία, η Νίκη θα δώσει, όπως έχετε ήδη πληροφορηθεί από το magnesiasports, φιλικό το προσεχές Σάββατο με τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΕΑΚ, ενώ είχε αναβληθεί αυτό της περασμένης Τετάρτης (20/9) με την Αναγέννηση Καρδίτσας, με τη Νίκη να τεστάρει πάντως τις δυνάμεις της στο κλειστό της Νέας Ιωνίας και το περασμένο Σάββατο (23/9) με το Α.Ο. Τρίκαλα που παίζει στη Γ’ Εθνική, χάνοντας από μία δυνατή ομάδα με ρόστερ ανώτερης κατηγορίας.

Γενικότερα, η Νίκη αφενός δεν έχει κλείσει το ρόστερ της και θέλει ενίσχυση, αφετέρου είναι φανερό ότι στοίχισε στην ομάδα η αποχή οκτώ ημερών λόγω της θεομηνίας και των συνεπειών της.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.