Δεν σταματούσε να σκοράρει ο Παναθηναϊκός, 5-1 τον ΝΠΣ Βόλος

Βαριά ήττα για το σύνολο του Γκιγέρμο Αμπασκάλ

Mπορεί να είχε κάνει το 3×3 ο ΝΠΣ Βόλος μέχρι πρότινος, αλλά ο Παναθηναϊκός όχι μόνο δεν του άφησε περιθώρια στο μεταξύ τους παιχνίδι για την 4η αγωνιστική, αλλά επικράτησε με το εμφατικό 5-1!

Μάλιστα ο Παναθηναϊκός έκανε μόλις στο 3’ το 1-0, με τον Καρλίτος να κλέβει την μπάλα προ του Κλέιμαν και έκανε το 1-0, ενώ μετά τη σέντρα οι «πράσινοι» έκλεψαν την μπάλα, ο Χατζηγιοβάνης έκανε την μπαλιά και ενώ ο Ρομέρο δεν κατάφερε να διώξει ο Ιωαννίδης έκανε το 2-0!

Το 3-0 έγινε για τον Παναθηναϊκό στο 33’ με τον Καρλίτος να βγάζει μπαλιά και ο  ο Χατζηγιοβάνης με πλασέ στην κίνηση σκόραρε. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με γκολ για τον Παναιθηναϊκό, αφού ο Καρλίτος έκανε το 4-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 58’ ο Γκιουλέν με κεφαλιά από φάουλ του Μπαριέντος μείωσε σε 4-1 για τον ΝΠΣ Βόλος. Ωστόσο 11 λεπτά αργότερα (69’) ο Παναθηναϊκός έκανε το 5-1, με τον Βιτάλ να εκτελεί το φάουλ, τον Βέλεθ να κάνει την κεφαλιά και τον Καρλίτος να κάνει το πλασέ για να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Παναθηναϊκός (Γιοβάνοβιτς): Διούδης, Κώτσιρας, Βέλεθ (76’ λ.τρ. Σάρλια), Πούγγουρας, Χουάνκαρ, Χατζηγιοβάνης (63’ Παλάσιος), Ρούμπεν, Αλεξανδρόπουλος (76’ Μαουρίσιο), Βιτάλ, Καρλίτος (70’ Λούντκβιστ), Ιωαννίδης (70’ Μακέντα).

ΝΠΣ Βόλος (Αμπασκάλ): Κλέιμαν, Πουρίτα, Ρομέρο (46’ Γκιουλέν), Γκρίλο, Φεράρι, Ρεγκατέν (74’ Σοάρες), Τσοκάνης, Ροσέρο (46’ Μπαριέντος), Φερνάντες (74’ Τερεζίου), Μπαρτόλο, Φαν Φέερτ (74’ Βοϊτκόφσκι).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.