Δεν τα βρήκε με Μόρα, προσπαθεί για Αρσένο ο Ολυμπιακός Βόλου

Αναζητώντας τον διάδοχο του Σάκη Θεοδοσιάδη

Ο Λαρισαίος παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής που έχει διατελέσει επίσης προπονητής του ΠΟ Ελασσόνας στη Γ’ Εθνική αλλά και του Απόλλων Λάρισας στη Super League 2, Βαγγέλης Μόρας δέχθηκε πρόταση για ν’ αναλάβει τον Ολυμπιακό Βόλου και την οποία εξέτασε, αλλά όλα έδειχναν τουλάχιστον μέχρι χθες το βράδυ ότι τελικά δεν θα προχωρούσε η συνεργασία.

Πάντως, ο πρώην διεθνής αμυντικός αντιμετώπισε με ενδιαφέρον την πρόταση που του κατέθεσαν οι «ερυθρόλευκοι», σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Magnesiasports», ενώ είχε σχηματισμένη εικόνα και για την ομάδα και για την προσπάθεια και τις δυνατότητες της διοίκησης. Όμως φαίνεται ότι υπήρχε απόσταση σε βασικά θέματα που δεν μπορούσε να καλυφθεί. 

Άλλο ένα όνομα προπονητή που σχετίζεται με τον Ολυμπιακό Βόλου είναι αυτό του Στέλιου Αρσένου, που είχε ακουστεί και το περασμένο καλοκαίρι, προτού αναλάβει την ομάδα ο Σάκης Θεοδοσιάδης. Πρόκειται για τεχνικό που ξέρει καλά την κατηγορία, αλλά και το υλικό της ομάδας, αφού αρκετούς παίκτες τους έχει καθοδηγήσει στο παρελθόν (πχ στη Δήμητρα Ευξεινούπολης). Η ατυχία για τον Ολυμπιακό Βόλου είναι ότι ναι μεν ο Αρσένος αποχώρησε από τον ΑΟ Τρίκαλα πρόσφατα, αλλά συμφώνησε πριν από λίγες ημέρες να καθοδηγήσει τον ΠΟ Ελασσόνας… Προσέγγιση πάντως από τον Ολυμπιακό Βόλου έγινε, αρχικά για να φανεί αν υπάρχει πεδίο συνεννόησης τόσο με τον ίδιο τον προπονητή όσο και με τη διοίκηση του ΠΟΕ. 

Το προπονητικό όμως είναι ένα θέμα που πρέπει να κλείσει άμεσα για να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος για τον Ολυμπιακό Βόλου. Άλλωστε έρχονται και παιχνίδια στο προσκήνιο στα οποία οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν και πρέπει να πάρουν βαθμούς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.