Τα κατάφερε στον Παλαμά ο ΓΣ Αλμυρού και ετοιμάζεται για τους τελικούς!

Νίκη επί των Τιτάνων 75-63!

Ο ΓΣ Αλμυρού είχε τις δυνατότητες να κάνει το break στη σειρά των ημιτελικών και να προκριθεί έστω και με μειονέκτημα έδρας στους τελικούς της National League 2, και αυτό επιβεβαίωσε σήμερα, επικρατώντας σε βάρος των Τιτάνων στον Παλαμά με σκορ 75-63 και ετοιμάζεται πλέον για τη σειρά των τελικών!

Οι παίκτες του Λουκά Ζαρονικόλα έκαναν ένα εξαιρετικό τέταρτο δεκάλεπτο, έχοντας κρατήσει σε διαχειρίσιμα επίπεδα την όποια διαφορά στο σκορ είχαν πάρει οι γηπεδούχοι προηγουμένως, και με σωστή διαχείριση κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις ελλείψεις των αντιπάλων (ο Λόλας τώρα ξεπερνάει τραυματισμό, ενώ ο Κώστας Σαριμπαλίδης δεν ήταν σε θέση ν’ αγωνιστεί) και να φτάσουν στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα!

Aξίζει να σημειωθεί ότι στο 4ο δεκάλεπτο και ενώ το σκορ ήταν 57-54 υπέρ των γηπεδούχων, ο ΓΣ Αλμυρού έτρεξε ένα επιμέρους σκορ 3-21 και έφτασε έτσι στη νίκη. Πρώτοι σκόρερ για τους Αλμυριώτες ήταν οι Πολίτης, Λάππας και Παπούλιας, με 14 πόντους έκαστος, ενώ σημαντική δουλειά έκανε κάτω από το καλάθι ο Φώτης Τάσσος που έκλεισε το παιχνίδι με 12 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 21-15, 36-32, 54-54, 63-75

Τιτάνες Παλαμά (Βαρδακούλης-Ρίζος): Παπαχρήστος 18 (2), Τσούμας Σ. 7, Τσούμας Γ. 15 (4), Λόλας 5, Αντωνίου 13 (3), Σφακιανός 5 (1), Πανάγος, Σαριμπαλίδης Γ.

ΓΣ Αλμυρού (Ζαρονικόλας): Κοντοστάθης 6 (2), Πολίτης 14 (4), Παπούλιας 14 (1), Αργύρης, Λάππας 14, Μυλωνάς 2, Πελεκούδας 7, Τάσσος 12, Βαλαμούτης 6 (2).

Ο τελικός όπως και πέρυσι, θα έχει καθαρά θεσσαλικό χαρακτήρα, καθώς ο ΓΣ Αλμυρού θα βρει απέναντί του τον ΑΟ Τρίκαλα που επικράτησε σε βάρος της Καστοριάς 79-68 και έκανε κι αυτός το 2-1 στη σειρά των ημιτελικών.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.