Δευτεραθλήτρια Θεσσαλίας η νεανική ομάδα της Σκακιστικής Ένωσης Βόλου

Δευτεραθλήτρια Θεσσαλίας αναδείχθηκε η νεανική ομάδα της Σκακιστικής Ένωσης Βόλου στο ομαδικό πρωτάθλημα παίδων – κορασίδων που διεξήχθη την περασμένη Κυριακη 14 Νοεμβρίου, στα Φάρσαλα.
Στο πρωτάθλημα τριών γύρων συμμετείχαν μόνο τέσσαρες ομάδες της Θεσσαλίας από τις δέκα που δραστηριοποιούνται στο σκάκι. Την πρώτη θέση κατέκτησε η ισχυρή νεανική ομάδα του Σ.Σ. Λάρισας.
Οι αγώνες διοργανώθηκαν από την Τ.Ε.Σ.Σ.Θ. και τη Σ.Λ. Φαρσάλων με την υποστήριξη του Δημου Φαρσάλων και με τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου.
Η νεανική ομάδα της ΣΕ Βόλου με πολλές ανακατατάξεις της τελευταίας στιγμής στη σύνθεση της ξεκίνησε στον πρώτο γύρο με μια βαριά ήττα απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Σ.Σ. Λάρισας με 0 – 6. Συνέχισε στον δεύτερο γύρο με ισοπαλία έναντι της ομάδας των Φαρσάλων και ολοκλήρωσε στον τρίτο γύρο με νίκη 3,5 – 2,5 επί της ομάδας της Φαλάνης. Αυτό ήταν αρκετό για να τερματίσει στη δεύτερη θέση. Διαιτητές των αγώνων ήταν οι κ.κ. Δερέκας Δ. και Κωνσταντέλιας Κ.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα ανά γύρο έχουν ως εξής:
1. Σ.Ε. ΒΟΛΟΣ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 0-6
2. ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ – ΣΚΑΚ. ΟΜΙΛΟΣ ΦΑΛΑΝΗΣ 2,5–3,5
1. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΣΚΑΚ. ΟΜΙΛΟΣ ΦΑΛΑΝΗΣ 4,5-1,5
2. ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΒΟΛΟΥ – ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ 3-3
1. ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΚΑΚ. ΛΑΡΙΣΑΣ 1,5-3,5
2. ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΑΛΑΝΗΣ – ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΒΟΛΟΥ 2,5-3,5

Για την Σ.Ε. Βόλου αγωνίσθηκαν οι νεαροί σκακιστές Ευαγγελινός Κ., Φωτεινάκης Π., Θεοχαροπούλου Χριστίνα, Κούντριας Κ., Κρικελά Μαρία και Βλάχος Θεοφ.
Υπεύθυνοι της ομάδας που τη συνόδευσαν, ήταν ο Κορώνας Βασίλειος και ο Καρανικόλας Θεόδωρος, πρόεδρος και έφορος αγώνων αντίστοιχα της Σ.Ε. Βόλου.
Λεπτομέρειες των αποτελεσμάτων μπορείτε να τα δείτε στο λινκ:
https://chess-results.com/tnr589983.aspx?lan=19&art=2

Η ομάδα της ΣΕ Βόλου ως κυπελλούχος Θεσσαλίας θα αγωνισθεί την ερχόμενη Κυριακη 28 Νοεμβρίου με μια από τις ομάδες της Αθήνας στη φάση των «16» του 39ου ομαδικού κυπέλλου Ελλάδος.
Παράλληλα των αγωνιστικών της υποχρεώσεων η Σ.Ε. Βόλου υλοποιεί πρόγραμμα παρουσιάσεων σκακιστικής θεωρίας και πρακτικής για αρχαρίους και προχωρημένους με τμήματα νέων και ενηλίκων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητάνε πληροφορίες μέσω του mail του συλλόγου, που είναι το εξής: [email protected]
Περισσότερες πληροφορίες για τη σκακιστική δραστηριότητα του συλλόγου στο:
https://www.facebook.com/sevolou ή στην ιστοσελίδα: https://www.voloschess.com

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.