Διαδικτυακό Σεμινάριο για το Υγειονομικό Πρωτόκολλο από την ΕΙΟ

Η επανέναρξη της δραστηριότητας των Ομίλων μας και εν συνεχεία η διοργάνωση αγώνων βασίζεται αυστηρά στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Επιστημονικής Επιτροπής της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, που εγκρίθηκε από την Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

«Γι΄ αυτό και η σωστή εφαρμογή του είναι αναγκαία προϋπόθεση, ώστε να διασφαλίζεται η υγεία όλων όσων ασχολούνται με το άθλημα, αθλητών/τριών, προπονητών, μελών και Διοίκησης των Σωματείων μας» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, σημειώνοντας ότι για την πλήρη κατανόηση της εφαρμογής αυτού του Πρωτοκόλλου, αποφάσισε να διοργανώσει ένα Διαδικτυακό Σεμινάριο με εκπροσώπους από τα Σωματεία.

Το Σεμινάριο θα μεταδοθεί ζωντανά και μέσω live streaming. Ο ανώτατος αριθμός συμμετοχών είναι 50 άτομα και σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι είναι περισσότεροι θα γίνει κλήρωση. Όλοι οι υπόλοιποι θα το παρακολουθήσουν μέσω live streaming και θα μπορούν να κάνουν τις ερωτήσεις τους μέσω του Messenger.  Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Ιουνίου ώρα 19:00 – 22:00.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να γίνουν έως την Πέμπτη 25 Ιουνίου ώρα 13:00, μέσω της ειδικής φόρμας στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας (ΕΔΩ). Την ίδια μέρα θα αποσταλεί email επιβεβαίωσης συμμετοχής και ο τρόπος σύνδεσης.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.