Διαγόρας και Δήμητρα ετοιμάζονται για το ντέρμπι!

Στην επανέναρξη της Γ' Εθνικής την ερχόμενη Κυριακή

Στη δράση ρίχνονται και πάλι οι ομάδες της Μαγνησίας, μετά την επικύρωση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ για επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής την ερχόμενη Κυριακή, με τα σύνολα και της Μαγνησίας να ετοιμάζονται για τα παιχνίδια πλέον της 5ης αγωνιστικής, ενώ στο πρόγραμμα φυσικά ξεχωρίζει η αναμέτρηση ανάμεσα στον πρωτοπόρο στη βαθμολογία, Διαγόρα Στεφανοβικείου με τη φιλόδοξη Δήμητρα Ευξεινούπολης.

Η αναμέτρηση στο Στεφανοβίκειο κλέβει την παράσταση στη… νέα σέντρα της Γ’ Εθνικής και δικαιολογημένα μονοπωλεί το ενδιαφέρον την προσεχή Κυριακή. «Μετά από αρκετό διάστημα έχουμε την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος. Προέχει να κυλήσουν όλα ομαλά και να έχουμε την υγεία μας», τόνισε στο «Magnesiasports» ο προπονητής των γηπεδούχων, Στέλιος Αρσενός. Ο ίδιος εμφανίστηκε αφοπλιστικός για το προσεχές ντέρμπι με τη Δήμητρα Ευξεινούπολης τονίζοντας ότι: «Πρόκειται αναμφίβολα για ένα τοπικό ντέρμπι. Όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Δεν θέλουμε να χαραμίσουμε το πολύ καλό ξεκίνημα που έχουμε πραγματοποιήσει. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά κι αν εμείς παρουσιαστούμε όπως πρέπει, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Στην αντίπερα όχθη, οι άνθρωποι της Δήμητρας Ευξεινούπολης βλέπουν την αναμέτρηση με τον Διαγόρα να έρχεται σε ένα χρονικό σημείο – ορόσημο, καθώς η ομάδα είχε προλάβει να βγάλει ένα σχετικά βαρύ εκτός έδρας πρόγραμμα. Χαρακτηριστικά, ο προπονητής της Δήμητρας, Μιχάλης Ανδρωνάς σημείωσε στο «Magnesiasports» ότι: «Μετά από σχεδόν πέντε μήνες καλούμαστε να δώσουμε ένα τοπικό ντέρμπι με μία ομάδα, σαν το Διαγόρα, που συγκαταλέγεται ανάμεσα στα φαβορί για την άνοδο. Η προετοιμασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί επαρκής, και θεωρώ πως όλες οι ομάδες ξεκινούν από την ίδια αφετηρία από δω και στο εξής. Τύχη, πάθος, θέληση θα παίξουν το δικό τους ρόλο στα παιχνίδια που ακολουθούν και κυρίως ο παράγοντας τύχη θα είναι εκείνος που αναμένεται να καθορίσει πολλά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.