O 37χρονος Χανιώτης διαιτητής Πέτρος Τσαγκαράκης, που από το 2019-20 σφυρίζει αγώνες Σούπερ Λιγκ 1, ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής των πλέι άουτ του 1ου ομίλου ανάμεσα στον Διαγόρα Ρόδου και τη Νίκη Βόλου στο γήπεδο της Ηλιούπολης λόγω έλλειψης πιστοποιητικού πυρασφάλειας στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου.
Βοηθοί του θα είναι οι Πέτρος Πάτρας (ΕΠΣ Μακεδονίας) και Νίκος Τοροσιάδης (ΕΠΣ Μακεδονίας). Τέταρτος θα είναι ο Κώστας Μπαϊρακτάρης της Ένωσης Αθηνών και και παρατηρητής διαιτησίας ο Ευάγγελος Κατσιδώνης της ΕΠΣ Δωδεκανήσου (!), από την ίδια Ένωση δηλαδή με την ομάδα του Διαγόρα.
Aπό τους ορισμούς στους αγώνες της όγδοης ημέρας της Super League 2 προκύπτει ότι στους πέντε από τους οκτώ αγώνες ορίστηκαν διαιτητές από τον πίνακα της Super League 1.
Εκτός από το ματς της Νίκης, στον αγώνα Καλαμάτα-Κηφισιά ορίστηκε ο Ευαγγέλου, ο Πολυχρόνης στο ΑΕΚ Β’-Αστέρας Β’, ο Κατοίκος στο Παναργειακός-Κισσαμικός και ο Τσιάρας στο Ηρακλής – Καμπανιακός.
Στους άλλους τρεις αγώνες ορίστηκαν οι Αλάμπεης (ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα), Ματσούκας (Εθνικός Ν.Κ.-ΠΑΟΚ Β’) και Περράκης (Πανιώνιος-Ηλιούπολη).

















