Διακρίσεις για μέλη του Νικόμαχου

Διακρίσεις πέτυχαν οι αθλητές του Νικόμαχου Βόλου στη συμμετοχή τους στο 2ο Προκριμματικό της ΕΤΑΒΕ και το πρωτάθλημα εγχρώμων ζωνών, τα οποία έγιναν στις 21-23 Απριλίου στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν 1000 περίπου αθλητές-τριες από 100 συλλόγους, και οι αθλητές του Νικόμαχου κατέκτησαν 6 χρυσά, 3 ασημένια και 9 χάλκινα μετάλλια. Τα αποτελέσματα αυτά κατατάσσουν τον σύλλογο στην πρώτη δεκάδα στη γενική βαθμολογία και δεύτερο σύλλογο στην κατηγορία γεννηθέντων 10-11.

Χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι Αντωνίου Χρήστος, Καραγιαννόπουλος Απόστολος, Φραδέλος Μάριος, Χάνος Γεώργιος, Καραμπελιά Σοφία και Τραγή Αλεξάνδρα.

Ασημένια μετάλλια κατέκτησαν οι Χλίτσιος Ανάργυρος, Μπαντή Άρτεμης και Σκεπετάρης Χρήστος.

Χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι Τόρης Ευάγγελος, Τομάσινα Ουλιάνα, Καραμπελιάς Νικόλαος, Ψαρογιάννη Ελένη, Καφίδας Δημήτριος και Σανιδά Σόνια καθώς και οι Κρανά Αναστασία, Καλατζής Αναστάσης και Δαμασκηνού Μαγδαλήνα στο πρωτάθλημα εγχρώμων ζωνών.

«Πολλά συγχαρητήρια και σε όλους τους υπόλοιπους αθλητές οι οποίοι αγωνίστηκαν και δεν κατάφεραν να διακριθούν. Το ΔΣ του συλλόγου εκφράζει την ικανοποίηση του για τα αποτελέσματα και συγχαίρει τους προπονητές Τόρη Δημήτριο, Τόρη Παύλο και την Αγγελική Βογιατζή, καθώς και όλους τους αθλητές και αθλήτριες, για άλλη μία κορυφαία και δυναμική παρουσία του συλλόγου» αναφέρει ο σύλλογος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.