Διακρίσεις στο Διασυλλογικό Ενόργανης για τον Γ.Σ. Βόλου

Στις 21-22 Απριλίου 2018 στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας στη Θεσσαλονίκη διεξήχθη το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής Παμπαίδων-Παγκορασίδων. Η ομάδα των Παμπαίδων του Γ.Σ. Βόλου κατέλαβε την 5η θέση στο σύνθετο ομαδικό. Στους αγώνες αυτούς ο σύλλογος είχε και ατομικές διακρίσεις.

Συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Καρανάσιος κατέλαβε την 1η θέση (χρυσό μετάλλιο) στον Ίππο με λαβές, την 2η θέση στο Άλμα (ασημένιο μετάλλιο), την 3η θέση στο Δίζυγο (χάλκινο μετάλλιο), την 4η θέση στο Έδαφος και την 7η στους Κρίκους.

Εξαιρετική ήταν και η εμφάνιση των πρωτοεμφανισθέντων αθλητών Χουλιαρά Αλέξανδρου, Δημακόπουλου Κων/νου, Δούσκα Αγαθοκλή και Ψυχογιού Απόστολου.

Στις Παγκορασίδες η Σωτηρίου Δήμητρα κατέλαβε την 6η θέση στο Άλμα και η Λιβογιάννη Μαρία-Σοφία την 7η θέση στους Ασύμμετρους Ζυγούς και ήταν στην τελική οκτάδα.

Στις 5 Μαρτίου 2018 διεξήχθη το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας στη Θεσσαλονίκη. Από τον Γ.Σ. Βόλου οι μαθητές-αθλητές Πανταζής Αδαμάντιος και Νανόπουλος Αθηνόδωρος κατέλαβαν την 2η θέση (ασημένιο μετάλλιο) στο μονόζυγο και κρίκους αντίστοιχα, ο δε Αγγλογάλλος Αναστάσιος κατέλαβε την 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο) στον Ίππο με λαβές.

Προπονητές του αγωνιστικού τμήματος αγοριών είναι οι Βαγγέλης Βυζιώτης και Νίκος Βυζιώτης και του αγωνιστικού τμήματος των κοριτσιών η Κορδελά Βασιλική και η Νικήτα Άννα στα τμήματα της Ακαδημίας. Τις δύο αποστολές συνόδευσε η έφορος των τμημάτων Ενόργανης Γυμναστικής Άντα Αλεξίου-Βογιατζάκη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.