Διακρίθηκε στο εθνικό πρωτάθλημα η σχολή χορού «dance studio»

Στο εθνικό πρωτάθλημα χορού 2019 διακρίθηκε για άλλη μια φορά η σχολή χορού του Βόλου, dance studio, της Nikki Critchlow. Σε σχετικό δελτίο Τύπου τονίζεται:

«Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στις 3 Μαρτίου στο θέατρο του Κολεγίου Αθηνών και η σχολή συμμετείχε με δυο ομαδικές χορογραφίες και εφτά σόλο συμμετοχές. Διακρίσεις έλαβε για όλες τις συμμετοχές της και εξασφάλισε συμμετοχές σε διεθνείς διαγωνισμούς. Πιο συγκεκριμένα τους απονεμήθηκαν για τις ομαδικές συμμετοχές τα βραβεία elite gold στην κατηγορία σύγχρονο mini group και elite gold στην κατηγορία σύγχρονο junior group. Για τις ομαδικές χορογραφίες η δασκάλα και χορογράφος της σχολής Κατερίνα Σαρρή παρέλαβε το βραβείο της καλύτερης χορογράφου του διαγωνισμού καθώς και την εκπροσώπηση της χώρας μας με τις χορογραφίες της στους διαγωνισμούς: «Playa de Carmen» στο Μεξικό και International Ballet & Contemporary Dance Competition “Domenico” στην Ιταλία. Στις σόλο συμμετοχές βραβεία παρέλαβαν:

-στην κατηγορία contemporary junior mini solo η Βάσω Παπαδόπουλου με gold και η

Σόγια Παπασίκα με gold και τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό International Ballet & Contemporary Dance Competition “Domenico” στην Ιταλία με χορογράφο την Κατερίνα Σαρρή.

-στην κατηγορία Junior η Σοφία Κιντά κέρδισε gold medal για το σύγχρονο και silver medal για το μοντέρνο, με χορογραφίες της Κατερίνας Σαρρή και της Nikki Critchlow αντίστοιχα.

-στην κατηγορία σύγχρονο seniors η Αλεξάνδρα Κυλεργιώτη διακρίθηκε με gold μετάλλιο και η Έλενα Κρητικού στην κατηγορία σύγχρονο και μοντέρνο adults κέρδισε gold και silver αντίστοιχα με δικές της χορογραφίες.

Η δασκάλα και υπεύθυνη στης σχολής, Nikki Critchlow δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα περήφανη για όλους τους μαθητές της σχολής μου και για τη δασκάλα Κατερίνα Σαρρή και το χορογραφικό της ταλέντο που επιτέλους αναγνωρίζεται. Χάρη στην συνέπεια και την αφοσίωση μαθητών και δασκάλων η σχόλη θα συνεχίσει να διαπρέπει σε αγώνες και διαγωνισμούς και να κάνει υπερήφανη την πόλη μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.