Διεξήχθη ο 41ος τελικός της “Ομόνοιας” στο γήπεδο του Αερινού

Σκόρερ ο γιατρός Χρήστος Βενέτης

Με συγκινήσεις, εντάσεις, ενστάσεις και πεισματώδεις φάσεις καταχωρίστηκε την Κυριακή (9/6) το απόγευμα στο ιστορικό της ο 41ος τελικός της “Ομόνοιας” στο γήπεδο του Αερινού.

Νικητές αναδείχθηκαν οι ερυθροί με 3-1 και σκόρερ τους Φίλ. Τζίμα (2) και Στ. Γαρουφαλή. Το μοναδικό τέρμα των πρασίνων σημείωσε ο Χρ. Βενέτης.

Αμέσως μετά τον αγώνα, σε ταβέρνα του πεζόδρομου Βελεστίνου, τα μέλη και μέλη των οικογενειών της “Ομόνοιας” συναθροίστηκαν σε μια ευχάριστη-εθιμοτυπική-συνεστίαση, στο τέλος της οποίας έδωσαν ραντεβού τον Σεπτέμβρη, για τη νέα σεζόν.

Την πλέον ευχάριστη έκπληξη μας επιφύλαξε ο Σωτ. Παπαϊωάννου, άλλοτε πολυτραυματίας από τροχαίο και χθες απλώς το κολάρο ασφαλείας θύμιζε την περιπέτειά του, όταν εμφανίστηκε ανάμεσα στους συμπαίκτες του. Γύρισε κοντά μας, ακμαίος και ψυχολογικά γενναίος, συνοδευόμενος από την αγαπημένη του οικογένεια.

(Στη φωτογραφία από τον φίλο γιατρό Βασίλη Τριτάκη, διακρίνεται ο …των ηττημένων Γιάννης Παρασκευάς να εξαπολύει σουτ “πολιορκημένος” από τους ερυθρούς (εξ αριστερών), Γιάννη Σακελλαρίου, Δημ. Συρβανίδη, Στ. Γαρουφαλή, Γ. Βαγενά και Δημ. Λαγό (με ενδιάμεση παρουσία του πράσινου Γ. Λέτσιου).

Ιδού και η καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία του τελικού της “Ομόνοιας”, με τον φακό Δημ. Τσαούση.

Όρθιοι από αριστερά: Στ. Γαρουφαλής, Χρ. Καλιώρας (διαιτητής) και πίσω του Γιάννης Τσιαμίτας, Φίλ. Τζίμας, Δημ. Συρβανίδης, Σπ. Καλλίας, Βαγγ. Τσιοχρίνης, Νικ. Πάσχος, Πανταζής Φασουλίδης, Χρ. Βενέτης, Γιάν. Σακελλαρίου, Μάνθ. Κοντάκης, Δημ.Κρυονερίτης, Γιάννης Τόλιας, Γεώργ. Καλαϊτζάκης (πρόεδρος), Παναγιώτης, Στέφ. Μπασδάνης, Χρ. Γκατζόπουλος, Γ. Λέτσιος, Απ. Παπαδημητρίου.

Καθιστοί, από αριστερά: Μάνθος Σβερώνης, Δημ. Τσαούσης, Αντ. Καπάλας, Γιάν. Παρασκευάς, Νικ. Παπαπέτρος, Δημ. Μπάτσιος, Γ. Καραμίχαλος, Γ. Βαΐτσης, Δημ. Λαγός, Γ. Καραΐσκος, Γ. Βαγενάς, Τασούλης Παπαρρίζος και ξαπλωτός Σερ. Παπαϊωάννου.

Δημήτρης Μπάτσιος

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.