Δίνει αρνιά και … μετοχές η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος

Διπλή ανακοίνωση των κυανέρυθρων

Δύο ανακοινώσεις εξέδωσε η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος σήμερα Μεγάλη Τρίτη. Η μία αφορά σε κοινωνική της προσφορά να διανείμει αρνιά σε οικογένειες με οικονομικές ανάγκες και η άλλη στην πρόθεσή της να δώσει το “πλειοψηφικό πακέτο” μετοχές της ΠΑΕ, ώστε ν’ αλλάξει σελίδα, όπως τονίζεται.

Η ανακοίνωση για τη διανομή αρνιών: “Η ΠΑΕ Βόλος, εν όψει του Πάσχα και σε συνεργασία με τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Βόλου, θα διανείμει αρνιά σε οικογένειες δικαιούχων, αλλά και σε άτομα που δεν περιλαμβάνονται στη λίστα των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου, αλλά έχουν διαπιστωμένη οικονομική ανάγκη.

Η διανομή των αρνιών θα πραγματοποιηθεί αύριο Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαϊου 2024, από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, στο Δημαρχείο Βόλου”.

Η ανακοίνωση για την παραχώρηση των μετοχών: “Τόσο οι μέτοχοι της ΠΑΕ Βόλος όσο και ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα, βρίσκεται δίπλα στην ομάδα, εμμένουμε στην από κοινού απόφασή μας για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. Θεωρούμε ότι ήρθε η ώρα ο σύλλογος να γυρίσει σελίδα.

Μοναδική προϋπόθεση για την μεταβίβαση της ΠΑΕ, είναι οι επενδυτές που θα ενδιαφερθούν, να είναι ικανοί να οδηγήσουν την ομάδα του Βόλου στην επόμενη μέρα”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.