Διοίκηση Γ.Σ. Αλμυρού: “Η ποδοσφαιρική ομάδα επέστρεψε στην κανονικότητα”

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε η διοίκηση του Γ.Σ. Αλμυρού σήμερα Κυριακή (1/12) αναφέρεται ότι η ομάδα επέστρεψε στην κανονικότητα μετά την αποχή των τελευταίων ημερών, αφού στη συνάντηση των παικτών, του δημάρχου και του αντιδημάρχου Αλμυρού την Παρασκευή δόθηκαν εκατέρωθεν εγγυήσεις για τη συνέχεια της ομάδας στο πρωτάθλημα. Αναλυτικά:

“H Διοίκηση του Γ.Σ.Α. επιθυμεί και οφείλει να γνωστοποιήσει στο φίλαθλο κοινό τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών αναφορικά με το αντρικό ποδοσφαιρικό τμήμα.

Μετά την έκτακτη Γενική Συνέλευση της Τρίτης (26/11), η οποία πραγματοποιήθηκε με ελάχιστη συμμετοχή, ζητήθηκε στους ποδοσφαιριστές συνολικά άλλα και ατομικά (στην προπόνηση της Τετάρτης) να κάνουν για ακόμη μία φορά υπομονή τουλάχιστον έως το τέλος του πρώτου γύρου, ευελπιστώντας σε εξεύρεση πόρων και τακτοποίηση των συμφωνηθέντων υποχρεώσεων.
Με το τέλος της προπόνησης οι αρχηγοί της ομάδας ανακοίνωσαν στον πρόεδρο την απόφαση οι περισσότεροι παίκτες να μην έρθουν την Πέμπτη, με αποτέλεσμα η προπόνηση να πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή 10 μόλις νεαρών ποδοσφαιριστών.
Κατόπιν ενεργειών μελών της Διοικούσας Επιτροπής Ποδοσφαίρου πριν την προπόνηση της Παρασκευής, οι αρχηγοί της ομάδας συναντήθηκαν στο Στάδιο με τη Δ.Ε., τον Δήμαρχο Αλμυρού κ. Χατζηκυριάκο και τον αντιδήμαρχο κ. Αργυρόπουλο, όπου όλοι μαζί εγγυήθηκαν για τη συνέχεια της ομάδας στο πρωτάθλημα, επιστρέφοντας έτσι την κανονικότητα στο τμήμα.
Η αποστολή για τον αγώνα με τον Δία Δίου είναι έτοιμη να αναχωρήσει την Κυριακή με αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα”.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.