Διοργάνωσε τα Κενταύρεια στις εγκαταστάσεις του ο Γ.Σ. Βόλου

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν το απόγευμα της Κυριακής (11/6) στις εγκαταστάσεις του Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ, οι αγώνες αθλητών-τριων στίβου, τάξεων Δημοτικών σχολείων, “ΚΕΝΤΑΥΡΕΙΑ”, που διοργάνωσε το τμήμα στίβου του ιστορικού συλλόγου.

Εκατοντάδες αθλήτριες και αθλητές από τους συλλόγους Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ, Γ.Σ. ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ και του οικοδεσπότη Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ, συνοδεία των γονέων τους, γέμισαν τους χώρους του Γυμναστηρίου και πήραν το βάπτισμα των αγώνων στίβου.

Οι υπεύθυνοι του τμήματος, έφορος Χρήστος Μπάκος, προπονητές Γιάννης Κουτσοφλίνης, Χρήστος Λιάκας, οι προπονήτριες Ουρανία Σιδηροπούλου, Ματίνα Λίντζου, με την αμέριστη συμπαράσταση των μεγαλύτερων αθλητών-τριων του τμήματος δημιούργησαν ένα όσο το δυνατό πιο ευχάριστο περιβάλλον για τους αθλούμενους.

Παραβρέθηκαν επίσης και βοήθησαν στη διοργάνωση οι παλαιές αθλήτριες στίβου του συλλόγου Άννα Κλειδωνάρη, Μαρίνα Νικολαΐδη και ο αθλητής Κώστας Παπαργύρης, δίνοντας ιδιαίτερη χαρά στους διοργανωτές. Μια ιδιαίτερη, διακριτική παρουσία, ανάμεσα στους θεατές ήταν ο παλιός πρωταθλητής Ανέστης Γαϊτανίδης, που πρωταγωνιστούσε ως αθλητής του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ στο άλμα επί κοντώ τη δεκαετία του ‘50.

Παρών επίσης ο υπεύθυνος του Κ.Δ.Α.Π. “ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ” Ηρακλής Καραγιάννης, που συνεργάζεται τα τελευταία δύο χρόνια με τον Σύλλογο και που μαζί με τον συνεργάτη Νίκο Μακρή ανέλαβαν τη χορηγία των μεταλλίων της διοργάνωσης καθώς και της ηχητικής εγκατάστασης. Η Διοίκηση του συλλόγου τους ευχαριστεί θερμά, όπως επίσης τους υπεύθυνους των φιλοξενουμένων συλλόγων, Λευτέρη Πασσιά και Χάιδω Καραπτσιά. Τέλος το μεγαλύτερο ευχαριστώ ανήκει στους εκατοντάδες γονείς, που παραβρέθηκαν στο χώρο και στήριξαν με ενθουσιασμό και το ζεστό τους χειροκρότημα τις προσπάθειες όλων των συμμετεχόντων.

Στις μικρές αθλήτριες και τους μικρούς αθλητές που αγωνίσθηκαν ανήκει το “ΕΥΓΕ” της ευγενούς άμιλλας. Σε αυτούς τους ΑΓΩΝΕΣ, σημασία έχει η συμμετοχή για αυτό τον λόγο εκτός των διακριθέντων στο κάθε αγώνισμα όλοι πήραν μετάλλιο , δίπλωμα συμμετοχής και αναμνηστικό καπελάκι με το έμβλημα του κάθε συλλόγου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.