Διπλό παραμονής για τον ΝΠΣ Βόλος, 0-1 τον Παναιτωλικό

Το «διπλό» πανηγύρισε ο ΝΠΣ Βόλος μέσα στο Αγρίνιο, επικρατώντας με 0-1 του Παναιτωλικού και κάνοντας το τρία στα τρία στα πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ. Πλέον, η ομάδα του Χρήστου Κόντη έθεσε τις βάσεις για την παραμονή, έχοντας φτάσει τους 28 βαθμούς.

Αντίθετα, ο Παναιτωλικός έμεινε στους 24 και είναι προτελευταίος, αφού η Κηφισιά πήρε το διπλό στη Τρίπολη και τον ξεπέρασε με 25.

Ο ΝΠΣ Βόλος, μετά από ένα συντηρητικό εκατέρωθεν ματς, ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 29ο λεπτό, όταν ο Γιασίν Ασενούν από θέση μέσα αριστερά και εκτός περιοχής μετά την πάσα του Λούνα έστειλε στο απέναντι παραθυράκι της εστίας του Παναιτωλικού, πετυχαίνοντας ένα υπέροχο γκολ, με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 43′ ο Παναιτωλικός έφτασε κοντά στο 1-1 με τον Μάριο Οικονόμου, ο οποίος έκανε το δυνατό σουτ από κοντά με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα εκτός εστίας, ενώ στο 45ο λεπτό, οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Φακούντο Πέρες από τη μικρή περιοχή. Πάντως ενδιάμεσα, ο ΝΠΣ Βόλος παραλίγο να κάνει το 0-2, όταν η κοντινή κεφαλιά του Χουάν Γκαρσία έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι σε μία εξίσου μεγάλη ευκαιρία.

Ο Χουάνπι στο 47′ με εκτέλεση φάουλ είδε την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 59′ το δυνατό σουτ του ίδιου βρήκε σε ετοιμότητα τον Ούγγρο τερματοφύλακα Ντάνιελ Κόβατς, που απέκρουσε.

Στο 88′ ο Παναιτωλικός έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Λομόνακο στο τετ α τετ έστειλε την μπάλα άουτ. Τα νεύρα ήταν… τσιτωμένα και στο 89′ ο ΝΠΣ Βόλος έμεινε με δέκα παίκτες, όταν ο Νικολάι Άλχο αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, για πολύ σκληρό μαρκάρισμα στον χώρο του κέντρου.

Ο διαιτητής Κατοίκος έδειξε επτά λεπτά καθυστερήσεις. Στο 90+2′, ο Λομόνακο σούταρε δυνατά, αλλά από τις κόντρες η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Κόβατ και στο 90+5′, ο Παναιτωλικός είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία στο ματς, όταν ο Ντουάρτε έπιασε έναν «κεραυνό» μέσα από την περιοχή, αλλά ο Κόβατς ήταν εκεί για ν’ αποτρέψει την ισοφάριση, με εξαιρετική επέμβαση. Στο 90+6′, ήταν η σειρά του Παναιτωλικού να μείνει με δέκα παίκτες, αφού ο Μλάντεν είδε δεύτερη κίτρινη (σ.σ. γκρέμισε τον Μωραΐτη στην αντεπίθεση).

ΠANAITΩΛΙΚΟΣ (Πετράκης): Τσάβες, Οικονόμου, Μλάντεν, Στάγιτς (46′ Χατζηθεοδωρίδης), Μαυρίας (86΄ Μπρούνο), Τορεχόν, Πέρες, Φρ. Ντουάρτε, Χουάνπι (78′ Λιάβας), Καρέλης (54′ Λομόνακο), Ντίας (78′ Μπουζούκης)

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Κόντης): Κόβατς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα, Μπαριέντος (63′ Τρουιγέ), Γκλάβτσιτς, Κόμπα (85′ Μπερτόλιο), Μύγας, Ασενούν (85′ Ποπέσκου), Χουάν Γκαρσία (76′ Μωραΐτης)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.