Δοκιμάζει και δοκιμάζεται η Νίκη Βόλου

Την Κυριακή απέναντι στον Αλμωπό

Δεν αλλάζει κάτι δραματικά στην καθημερινότητα της Νίκης Βόλου από τη στιγμή που το βαθμολογικό ενδιαφέρον παραμένει μικρό, αφού δεν υπάρχει άλλος στόχος πέρα από την κατάληψη μίας θέσης όσο πιο ψηλά γίνεται, με την κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Αλμωπό Αριδαίας να δίνει και πάλι την ευκαιρία στο τεχνικό επιτελείο να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος και οι συνεργάτες του διαμορφώνουν τα πλάνα τους με βάση και τη νέα χρονιά, και έτσι η ενδεκάδα αναμένεται να έχει πρόσωπα που καλούνται να δείξουν ακόμη περισσότερο ότι αξίζουν μία θέση στο ρόστερ. Φυσικά, ο προπονητής της Νίκης έχει άποψη μετά από αρκετό καιρό πλέον στην ομάδα, ωστόσο θέλει να βγάλει κι άλλα συμπεράσματα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Βέβαια, η Νίκη δεν θέλει μόνο να δοκιμάσει, αλλά δοκιμάζεται κιόλας απέναντι στους τελευταίους αντιπάλους της μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος, και θέλει τα τεστ αυτά να είναι και βαθμολογικά πετυχημένα.

Από αύριο αγωνιστική δράση

Η αυλαία για την 27η αγωνιστική ανοίγει πάντως αύριο Παρασκευή, με το παιχνίδι ΠΑΟΚ Β’ και ΠΟΤ Ηρακλής, με ώρα έναρξης τις 15:15.

Το Σάββατο έχει ένα ακόμη παιχνίδι, το Διαγόρας-Παναθηναϊκός Β’ (16:00), ενώ Κυριακή διεξάγονται οι αναμετρήσεις Αναγέννηση Καρδίτσας-Μακεδονικός, Ηρακλής Λάρισας-Πανσερραϊκός και Νίκη Βόλου-Αλμωπός Αριδαίας με κοινή ώρα έναρξης τις 16:00.

Τη Δευτέρα έχει οριστεί ο αγώνας Απόλλων Πόντου-Βέροια, ενώ στα χαρτιά ο Θεσπρωτός παίρνει τη νίκη επί του Απόλλωνα Λάρισας. Ρεπό έχει η ομάδα της ΑΕΛ.

Η βαθμολογία από εκεί και πέρα έχει ως εξής: Πανσερραϊκός 60, ΑΕΛ 51, ΠΑΟΚ Β’ 45, Νίκη Βόλου 43, ΠΟΤ Ηρακλής 43, Αναγέννηση Καρδίτσας 40, Παναθηναϊκός Β’ 30, Αλμωπός Αριδαίας 29, Απόλλων Πόντου 28, Διαγόρας 27, Μακεδονικός 26, Βέροια 24, Ηρακλής Λάρισας 22, Θεσπρωτός 17, Απόλλων Λάρισας 4.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.