Δοκιμάζει παίκτες και ετοιμότητα στη Βέροια ο Ολυμπιακός Βόλου

Η αγωνιστική δράση έστω και σε επίπεδο φιλικών αγώνων συνεχίζεται για τον Ολυμπιακό Βόλου, με την αποστολή των «ερυθρόλευκων» να βρίσκεται αύριο στη Βέροια προκειμένου να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, στο Δημοτικό Στάδιο της πρωτεύουσας της Ημαθίας,  σε ένα από τα πιο δυνατά τεστ για το σύνολο του Στέφανου Ξηροφώτου, με φόντο και τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Football League.

To ευχάριστο για τον προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου είναι ότι λύνονται σιγά σιγά και τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν κάποιοι από τους παίκτες, ωστόσο δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής ο Γραικός, προκειμένου να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του στο κεφάλι, που υπέστη στο παιχνίδι με τον Πιερικό. Ο Ξενοδόχοφ από την άλλη δείχνει να είναι έτοιμος, και δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί, όπως και ο Μπουτζίκος που απουσίαζε στο παιχνίδι με τη Δήμητρα στην Ευξεινούπολη την περασμένη Τετάρτη.

Από την άλλη, σύντομα δεν αποκλείεται η ομάδα να έχει και άλλο φιλικό στο πρόγραμμά της, ειδικά από τη στιγμή που δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη το πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα, αφού και η διοργανώτρια Αρχή περιμένει τις εξελίξεις και την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου για την προσφυγή που έχει καταθέσει η Νίκη Βόλου. Οπότε χρειάζονται παιχνίδια, προκειμένου οι παίκτες να είναι σε αγωνιστική εγρήγορση.

Αναμονή για τον μέσο

Όσον αφορά την ενίσχυση και αφού ο Στέφανος Ξηροφώτος έχει ήδη τονίσει ότι αναμένονται άλλοι δύο παίκτες για να ενταχθούν στο ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου, η διοίκηση κινήθηκε και ετοιμάζεται για τη συμφωνία της καταρχάς με Έλληνα μέσο.

Η περίπτωση του Βόσνιου δεν προχώρησε, αν και οι διοικούντες το πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις, οπότε στράφηκαν στη λύση του Έλληνα ποδοσφαιριστή, που ήταν ήδη στα υπόψη και υπήρχε επαφή μαζί του. Οπότε δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ανακοινώσεις κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ίσως και σήμερα το βράδυ…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.