Δολοφονήθηκε από τη Χαμάς Ισραηλινός πρώην παίκτης του Απόλλωνα Λεμεσού

Η ποδοσφαιρική ομάδα Χάποελ Τελ Αβίβ  ανακοίνωση ότι ο πρώην επιθετικός της Λιόρ Ασουλίν, που έχει παίξει και στον Απόλλωνα Λεμεσού, ήταν μεταξύ των νεκρών μετά το άνοιγμα πυρών από ενόπλους της Χαμάς εναντίον ατόμων που βρίσκονταν  σε μουσικό φεστιβάλ κοντά στα σύνορα στο νότιο Ισραήλ.

«Με μεγάλη θλίψη, μετά από πολλές ώρες που είχε δηλωθεί ως αγνοούμενος, πληροφορηθήκαμε ότι ο πρώην παίκτης μας Lior Asulin δολοφονήθηκε από τρομοκράτες», γράφει η ανακοίνωση.

Ο παλαίμαχος παίκτης, όπως αναφέρουν ΜΜΕ του Ισραήλ, βρέθηκε νεκρός στο πάρτι γενεθλίων, που έκανε στο νότιο τμήμα της χώρας. Ο Ασσουλίν δολοφονήθηκε σε ένα δάσος και το σώμα του βρέθηκε μετά από πολλές ώρες αναζήτησης.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, περίπου 50 άτομα της «Χαμάς» πήγαν στην περιοχή, που γινόταν το πάρτι και δολοφόνησαν πολλούς πολίτες, συμπεριλαμβανομένου και του πρώην ποδοσφαιριστή, που έκλεινε τα 43 χρόνια ζωής.

Ο πρώην επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του στη Μακάμπι Χερζλίγια το 1997 και αργότερα έπαιξε στις Μακάμπι Πέταχ Τίκβα, Μπνέι Σαχνίν, Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και Μπνέι Γιεχούντα. Το 2007 μετακόμισε στη Χάποελ Τελ Αβίβ και από εκεί στον Απόλλωνα Λεμεσού το 2008.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι ο Ισραηλινός είχε βγει πέρυσι από τη φυλακή, μετά από καταδίκη για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών στο Ισραήλ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.