Δωρεάν απινιδωτές από την Περιφέρεια σε αθλητικούς συλλόγους

Στη δωρεάν παραχώρηση αυτόματων εξωτερικών απινιδωτών προχώρησε την Τρίτη 11 Ιουλίου η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, προς την Αθλητική Ένωση Βόλου-Διμηνίου, τον ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 και τον Σκοπευτικό Όμιλο Βόλου, με την Περιφέρεια να τονίζει ότι αποδεικνύεται περίτρανα τη συμβολή της Περιφέρειας στο κοινωνικό σύνολο και την καθημερινότητα του πολίτη.

«Όλοι ευχαρίστησαν θερμά την κ. Κολυνδρίνη και την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την ολοκλήρωση των απαραίτητων διαδικασιών και την παραχώρηση των απινιδωτών, τονίζοντας ότι η συγκεκριμένη προσφορά της Περιφέρειας σώζει ζωές» αναφέρει επίσης η ανακοίνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας-ΠΕ Μαγνησίας.

Από την πλευρά της η αντιπεριφερειάρχης κ. Κολυνδρίνη, τόνισε ότι: «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στέκεται δίπλα στους πολίτες, παρέχοντας ουσιαστική στήριξη, σε όλους τους τομείς και όπου είναι ανθρωπίνως δυνατό να βοηθήσει. Η κίνησή μας αυτή να παραχωρήσουμε δωρεάν απινιδωτές, γίνεται στο πλαίσιο της πρόληψης και αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών, ευελπιστώντας βέβαια να μην χρειαστεί να χρησιμοποιηθούν ποτέ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.