Δυνατή επτάδα μεταγραφών για τον Γ.Σ. Αλμυρού

Σημαντική ενίσχυση για τον Γ.Σ. Αλμυρού, που ανακοίνωσε επτά παίκτες από τον γειτονικό νομό της Λάρισας, τους οποίους γνωρίζει και ο νέος προπονητής Χρήστος Καπελιάνης. Η ανακοίνωση: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τις 7 πρώτες μεταγραφές του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Πρόκειται για τους Θάνο Γιαννακόπουλο (αμυντικός με θητεία σε Ηρακλή Λάρισας, Απόλλωνα Λάρισας, Πυργετό, Δωτιέα Αγιάς), Αποστόλη Νάστα (χαφ με θητεία σε Ηρακλή Λάρισας, Απόλλωνα Λάρισας, Πυργετό, Δήμητρα Γιάννουλης), Κωνσταντίνο Μακρή (εξτρέμ με θητεία σε ΑΕΛ, Σέλλανα, Κιλελέρ, Αχιλλέα Φαρσάλων), Σπύρο Ζαφειρίου (επιθετικός χαφ με θητεία σε Απόλλωνα Λάρισας, Πυργετό, Τύρναβο, Φαρκαδόνα, Ηρακλή Λάρισας), Βασίλη Σώκο (στόπερ από Παναγροτικό Νίκαιας) και Δημήτρη Αναδολού (αμυντικός χαφ με θητεία σε Ηρακλή Λάρισας, Κιλελέρ, Δωτιέα Αγιάς) και Σεβαστιανό Ιωαννίδη (μεσοεπιθετικός με θητεία σε Αχιλλέα Φαρσάλων, Φαλανιακό και Ανθούπολη). Τους καλωσορίζουμε στον Γυμναστικό Σύλλογο Αλμυρού και τους ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά».

Στη φωτογραφία οι έξι από τους νεοαποκτηθέντες (λείπει ο Αναδολού) μαζί με τον πρόεδρο του Γ.Σ.Α., Λεωνίδα Κωτούλα, και τον Δημήτρη Κοντογεωργάκη.

Κατά σειρά από αριστερά Κοντογεωργάκης (γενικός αρχηγός), Γιαννακόπουλος, Μακρής, Νάστας, Κωτούλας (πρόεδρος), Ζαφειρίου, Ιωαννίδης και Σώκος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.