Δύο χρυσά και τρία ασημένια για τη Νίκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο Τεχνικής Κολύμβησης

Την πρώτη ημέρα των αγώνων στο Lignano της Ιταλίας
Δύο χρυσά και τρία ασημένια μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές της Νίκης 1η ημέρα (22/3) του παγκοσμίου κυπέλλου τεχνικής κολύμβησης που διεξάγεται στην Ιταλία. Χρυσό και  ασημένιο πήραν οι Βαγγέλης Σανίδας και Λυδία Παντελόγλου, ενώ ο Βασίλης Γιαννιτσάκης κατέκτησε ασημένιο μετάλλιο.
Στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Νίκη αναφέρονται τα εξής: “Εξαιρετική εμφάνιση με νέα όρια πρόκρισης εθνικών ομάδων, ατομικά ρεκόρ και μετάλλια στην 1η ημέρα του παγκοσμίου κυπέλλου τεχνικής κολύμβησης στο Lignano της Ιταλίας από τους αθλητές και αθλήτριες της Νίκης Βόλου.
Ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα το πρωί για τους αθλητές και αθλήτριες μας είχε η πρώτη μέρα  του παγκοσμίου κυπέλλου.
Την αρχή έκανε ο αθλητής μας Βαγγέλης Σανίδας με ένα εξαιρετικό χρόνο στα 50μ διπλά πέδιλα, που αποτελεί νέο ατομικό ρεκόρ κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο.
Η συνέχεια ήταν ακόμη καλύτερη με τη Λυδία Παντελόγλου να επιβεβαιώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται.
Η αθλήτρια μας στα 50μ διπλά πέδιλα έκανε την καλύτερη φετινή επίδοση της, που αποτελεί και επιβεβαίωση ορίου πρόκρισης εθνικών ομάδων, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα.
Στην απογευματινή ενότητα της πρώτης μέρας στο αγώνισμα των 100μ διπλά πέδιλα είχαμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα για τους αθλητές και αθλήτριές μας.
Χρυσό και ασημένιο μετάλλιο για τον Βαγγέλη Σανίδα και Βασίλη Γιαννιτσάκη αντίστοιχα με το βάθρο να ντύνεται στα γαλανόλευκα, καθώς το χάλκινο μετάλλιο πήρε ο αθλητής της χώρας μας Ζώντος Σπυρίδων.
Οι χρόνοι των αθλητών μας αποτελούν όριο πρόκρισης εθνικών ομάδων για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων.
Στα 100μ διπλά πέδιλα Νεανίδων η Λυδία Παντελόγλου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με την Αρετή Γκουντούλα να κατακτά την 7η θέση.
Στο ίδιο αγώνισμα στην κατηγορία Γυναικών η Αποστολία Μπάδρα κατέκτησε την 20η θέση, και στην κατηγορία Ανδρών ο Γιάννης Θεοδοσόπουλος την 47η.
Όλοι οι αθλητές και αθλήτριες μας έδωσαν βαθμούς στο σύλλογό μας.
Οι δύο παραπάνω αθλητές μας είναι η πρώτη χρονιά που αγωνίστηκαν στη κατηγορία Ανδρών/Γυναικών γεγονός που αποτελεί στοιχείο αξιοσημείωτο για την αγωνιστική τους προσπάθεια.
Η Δ.Ε. του τμήματος Κολύμβησης της Νίκης Βόλου συγχαίρει θερμά όλα τα παιδιά της ομάδας που αγωνίστηκαν και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους κάνοντας μας για ακόμη μια φορά όλους υπερήφανους, καθώς είναι πρεσβευτές του συλλόγου και της χώρας μας σε μια τόσο μεγάλη διεθνή διοργάνωση.
Θερμά συγχαρητήρια και στον προπονητή της ομάδας μας Γρηγόρη Καλαιϊτζογλίδη για τις αγωνιστικές επιτυχίες που αποτελούν επιστέγασμα της δουλειάς που γίνεται καθημερινά και αυτή την χρονιά.
Καλή συνέχεια στις επόμενες αγωνιστικές ημέρες”.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.