Δύο μήνες εκτός δράσης ο Ινσούα

Εγχειρίστηκε σήμερα (12/11) στο γόνατο ο Εμάνουελ Ινσούα, αλλά όπως έγινε γνωστό το διάστημα απουσίας του δεν θα είναι τελικά 3 εβδιομάδες, αλλά περίπου 2 μήνες.

Ο Αργεντινός αριστερός φουλ μπακ του Παναθηναϊκού υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση μηνίσκου από τον γιατρό της ομάδας, Γιάννη Λεβάκο, κι εντός της ημέρας θα λάβει εξιτήριο για να μεταβεί στο σπίτι του.

Ωστόσο, όπως, ενημέρωσαν οι «πράσινοι» το διάστημα που ο παίκτης θα μείνει στα… πιτς θα είναι περίπου 4-6 εβδομάδες, δηλαδή με πιο απλά λόγια ο παίκτης θα φορέσει ξανά την φανέλα του Παναθηναϊκού στις αρχές του 2020.

Ο Ινσούα έχει ήδη δηλωθεί από την τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού» να εκτίσει την τιμωρία του (συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες) στα ματς που ακολουθούν με Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, αλλά θα χάσει και τους αγώνες με Βόλο (εκτός), Λαμία (εντός), ΟΦΗ (εκτός), Άρη (εντός).

Θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι του β΄ γύρου με τον «αιώνιο» αντίπαλο, Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί μέσα στον Ιανουάριο (ακόμη δεν έχει οριστεί ημερομηνία).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.