Δύο νίκες και μία ήττα στα Γιάννινα οι Μικτές της ΕΣΚΑΘ

Με δύο νίκες και μία ήττα επέστρεψαν από τα Ιωάννινα οι Μικτές Ομάδες της ΕΣΚΑΘ με αντίπαλο την ΕΣΚΑΒΔΕ για το Πρωτάθλημα Ενώσεων που διοργανώνει η ΕΟΚ, σε παιχνίδια που έγιναν για την 2η εξ αναβολής αγωνιστική.

Η ομάδα των Αγοριών Κ15 κέρδισε με σχετική άνεση την αντίστοιχη ομάδα της ΕΣΚΑΒΔΕ με σκορ 59-81 και κατέλαβε την 2η θέση του ομίλου.

Την ίδια θέση κατέλαβε και το τμήμα Κοριτσιών Κ15/Κ16 της ΕΣΚΑΘ, που κέρδισε με σκορ 43-50.

Η ομάδα των Αγοριών Κ16 δεν τα κατάφερε στον τελευταίο της αγώνα και ηττήθηκε με σκορ 69-62. Αυτός μάλιστα ήταν και ο τελευταίος αγώνας για τη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία, καθώς σειρά παίρνουν οι γεννηθέντες το 2010.

Μετά και τα αποτελέσματα της περασμένης Κυριακής ολοκληρώθηκε με θετικό τρόπο η συμμετοχή της ΕΣΚΑΘ στη φετινή διοργάνωση του Πρωταθλήματος  Ενώσεων.

Το Σαββατοκύριακο 16-17/3 στην Αθήνα θα διεξαχθεί η τελική φάση των Αγοριών και στις 23-24/4 η τελική φάση των Κοριτσιών με τη συμμετοχή αθλητών της Ένωσης που έχουν επιλέγει από τους Ομοσπονδιακούς Προπονητές.

Τα αποτελέσματα:

ΕΣΚΑΒΔΕ-ΕΣΚΑΘ  (Κ15) 59-81

ΕΣΚΑΒΔΕ-ΕΣΚΑΘ  (Κ16) 69-62

ΕΣΚΑΒΔΕ-ΕΣΚΑΘ (ΚΟΡΙΤΣΙΑ) 43-50

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΕΣΚΑΘ Κ16 (Σταυρόπουλος-Γιασάρης): Μαλακός, Τριανταφυλλίδης, Παπαϊωάννου. Καλογριανίτης, Παρασκευόπουλος, Κοτρώτσιος, Μπενέκης, Καλέτσιος, Κατσής, Βερέτας, Πλατανιάς.

ΕΣΚΑΘ Κ15 (Γιασάρης-Σταυρόπουλος): Ασβεστάς, Μάνης, Πανταζόπουλος, Ντάλας, Μπατατέγας, Πηλίτσης, Χριστοδούλου, Πέτρου, Πέρκας, Τσούμπανος, Φωτεινάκης.

ΕΣΚΑΘ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Κ16/Κ15 (Αραπατσάνη): Μητραλή, Μαντζανά, Μπασδέκη, Σδρόλια, Πέρκα, Καλφούντζου,  Νικολακάκου, Αρωνιάδη, Ψιλιώτη, Λωριδοπούλου, Ζιώγα, Χύσκα.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.