Δύσκολη αποστολή για ΝΠΣ Βόλος στη Λεωφόρο

Φάση από το ματς ΠΑΟ-ΝΠΣ Βόλος 0-0 στις 2/4/23

Μία πολύ δύσκολη αποστολή έχει σήμερα o ΝΠΣ Βόλος, ο οποίος φιλοξενείται στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό στις 20.00 (Cosmote Sport 2) στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της SL1.

Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου, που βρίσκεται πολύ κοντά και στην απόκτηση του Γάλλου εξτρέμ Κουεντίν Κορνέτ από τη Χάβρη, μετά την απώλεια βαθμών στην πρεμιέρα στο εντός έδρας ματς με τη Λαμία, όπου κατάφερε να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας στο 90’, θέλει πρώτα από όλα αγωνιστική βελτίωση.

Κι αυτό γιατί η εικόνα της με τους Φθιώτες ήταν προβληματική για μεγάλο διάστημα. Από κει και πέρα οι κυανέρυθροι επιδιώκουν να είναι όσο περισσότερο ανταγωνιστικοί μπορούν απέναντι στον Παναθηναϊκό, που είναι το ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης.

Είκοσι ποδοσφαιριστές είναι στην αποστολή του Βόλου και σ’ αυτούς συμπεριλαμβάνεται και ο νεοαποκτηθείς Θεοδόσης Μαχαίρας, ενώ για μία ακόμη φορά έμειναν εκτός ο Τουρκογερμανός Αχμέτ Ενγκίν και ο Γιώργος Μύγας λόγω τραυματισμών.

Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι: Σιαμπάνης, Παπαδόπουλος, Αλχο, Τάχατος, Σιέλης, Τριανταφύλλου, Κρούζλιακ, Ασλανίδης, Καραγιάννης, Κίτσος, Λούνα, Τσοκάνης, Μεταξάς, Γκλάβτσιτς, Μπαριέντος, Ντέλετιτς, Μαχαίρας, Κόμπα, Μραζ, Μωραΐτης.

Πρώτο ματς για Παναθηναϊκό εντός συνόρων

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα κάνει ο Παναθηναϊκός, καθώς στην πρώτη αγωνιστική είχε αναβληθεί το ματς με τον Ατρόμητο. Οι «πράσινοι» με αντίπαλο τον ΝΠΣ Βόλος ξεκινάνε τις εγχώριες υποχρεώσεις τους.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει στον Λοντίγκιν, ο οποίος απουσίαζε από την τελευταία προπόνηση λόγω ίωσης, ενώ εκτός είναι και ο Κλεϊνχέισλερ που συνεχίζει θεραπεία. Πολύ πιθανόν είναι να γίνουν αρκετές αλλαγές από τον Γιοβάνοβιτς, για να πάρουν ανάσες οι ποδοσφαιριστές του ενόψει της ρεβάνς με την Μπράγκα την ερχόμενη Τρίτη στο ΟΑΚΑ.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ-Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Γέντβαϊ, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς.

Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μπράουν, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν, Μπερνάρ, Βέρμπιτς, Αϊτόρ, Ιωαννίδης είναι μία πιθανή ενδεκάδα.

Θυμίζουμε ότι την τελευταία φορά που επισκέφθηκε τη Λεωφόρο ο ΝΠΣ Βόλος, στις 2/4/23, όταν πήρε λευκή ισοπαλία (0-0) για τα πλέι οφ, με τον Κλέιμαν να αποκρούει πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης είναι Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος από την ΕΠΣ Αρκαδίας.

Το πρόγραμμα

Σάββατο 26/8

20.00 Αστέρας Τρίπ.-ΟΦΗ (NS Prime)

20.00 Παναθηναϊκός-ΝΠΣ Βόλος (CS2)

21.30 ΑΕΚ-Πανσερραϊκός (CS1)

Κυριακή 27/8

19.15 Λαμία-Αρης (CS2)

21.00 ΠΑΟΚ-Κηφισιά (NS Prime)

21.30 Ολυμπιακός-Ατρόμητος (CS1)

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.