Δύσκολο έργο με Παναθλητικό για την Ανόρθωση

Δύσκολο έργο θα έχει σήμερα (1/5) η Ανόρθωση Βόλου στο κλειστό του Επταπυργίου Θεσσαλονίκης απέναντι στον Παναθλητικό, τον πρώτο της κανονικής διάρκειας του 2ου ομίλου της Α2 μπάσκετ γυναικών.

Στο ξεκίνημα των πλέι οφ η ομάδα του Στέφανου Μπαντίδη θέλει να εξαντλήσει όσες πιθανότητες έχει απέναντι στο μεγάλο φαβορί, αλλά έτσι κι αλλιώς η συμμετοχή στη διαδικασία και η κατάληψη της 4ης θέσης είναι μια σπουδαία διάκριση για τις Βολιώτισσες. Το παιχνίδι ξεκινά στις 19.15.

Παναθλητικός: «Όλοι μαζί για την άνοδο»

Από τη μεριά του ο γηπεδούχος Παναθλητικός σε ανάρτησή του αναφέρει:«Η μάχη της ανόδου ξεκινά για τις γυναίκες – Play Off / 1ος ημιτελικός.

Μετά την εντυπωσιακή πορεία που συνοδεύτηκε από την κατάκτηση της 1ης θέσης στην κανονική περίοδο, η νεανική γυναικεία ομάδα του Φοίβου Γυμνόπουλου μπαίνει στη μάχη της ανόδου με πλεονέκτημα έδρας, χωρίς ωστόσο να μεταφέρονται τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου

Έτσι θα αγωνιστεί τη Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου στις 19.15, στο Επταπύργιο κόντρα στον 4ο της βαθμολογίας Βόλο.

Η ομάδα που θα φτάσει τις 2 νίκες προκρίνεται στον τελικό της διοργάνωσης.

Η διοίκηση του συλλόγου, ειδικά για το αυριανό παιχνίδι, προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ σε όλους τους φίλους, γονείς και αθλητές/τριες του συλλόγου, προκειμένου να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τα κορίτσια μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.