Έχασαν Παναθηναϊκός αλλά και όλα τα φαβορί στην Ευρωλίγκα…

Με την άμυνα και την επίθεση του… υπό κατάρρευση, ο Παναθηναϊκός δεν εμφανίστηκε ποτέ στο παρκέ του «Audi Dome», όπου «έπεσε» με συνοπτικές διαδικασίες απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου.

Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν 84-68 από τη γερμανική ομάδα, για την 17η αγωνιστική της Euroleague, και με την πέμπτη διαδοχική ευρωπαϊκή αποτυχία είδαν το ρεκόρ τους να υποχωρεί στο 6-11 και το όνειρο της οκτάδας να παραμένει… απατηλό. Στον αντίποδα, η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα «πιάνοντας» στην κατάταξη το «τριφύλλι» (ρεκόρ 6-11).

Ο… κακός χαμός έγινε το βράδυ της Πέμπτης (5/1) για τη 17η αγωνιστική, για να αποδειχθεί και πάλι ότι η φετινή διοργάνωση είναι τελείως απρόβλεπτη και όλοι μπορούν να νικήσουν όλους. Η Μπασκόνια έχασε από την ουραγό Άλμπα Βερολίνου και είναι στο 11-6, ενώ στο 11-6 έπεσαν τόσο η Μπαρτσελόνα , που γνώρισε εντός έδρας ήττα από τη Βίρτους Μπολόνια με 83-75, όσο και η Μονακό, χάνοντας στο Βελιγράδι με το βαρύ 100-80 από την Παρτιζάν.

Από την πλευρά της, η Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη κατέγραψε πέμπτη σερί ήττα, με τη Ζαλγκίρις Κάουνας να επικρατεί με το επιβλητικό 86-66.

Tα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής

Πέμπτη (5/1)

Άλμπα Βερολίνου – Μπασκόνια 85-84

Ζαλγκίρις Κάουνας – Φενέρμπαχτσε 86-66

Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός 84-68

Μπαρτσελόνα – Βίρτους Μπολόνια 75-83

Παρτιζάν Βελιγραδίου – Μονακό 100-80

Παρασκευή (6/1)

Αναντολού Εφές – Βιλερμπάν

Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο

Βαλένθια – Ερυθρός Αστέρας

Ρεάλ Μαδρίτης – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.