Έχασε, αλλά σώθηκε ο Θησέας, 3-0 από τα Σέλλανα στο Προάστιο

Στο Προάστιο Καρδίτσας, ο Θησέας Αγριάς έχασε από τον Αθλητικό Όμιλο Σελλάνων του Βολιώτη τεχνικού Στέφανου Ξηροφώτου, με 3-0, κάνοντας την πιο “γλυκιά” ήττα της σεζόν, καθώς τα αποτελέσματα της προτελευταίας αγωνιστικής έφεραν τη μαθηματική παραμονή του στη Γ’ Εθνική.

“Δήμιος” της ομάδας του Λάκη Μπακάλη ήταν ο Πατσαρούχας, ο οποίος πέτυχε “χατ τρικ”, “χτυπώντας” στο 19′, στο 25′ και στο 83′. Το πρώτο τέρμα ήρθε με πλασέ από κοντινή απόσταση, το δεύτερο με διαγώνιο σουτ από θέση μέσα δεξιά εντός περιοχής και το τρίτο με υποδειγματικό πλασέ σε θέση τετ-α-τετ με τον Κουτσιρίμπα. Ο Θησέας δεν ήταν καλός στο πρώτο ημίωρο και παραδόθηκε στην ανωτερότητα των γηπεδούχων, οι οποίοι κατάφεραν να προηγηθούν νωρίς με 2-0.

Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι “ξύπνησαν”, ισορρόπησαν το παιχνίδι, μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, και στην αρχή του δευτέρου έχασαν τεράστια ευκαιρία να μπουν ξανά στο ματς στο 56′, με ένα όμορφο σουτ του Βλάχου, ύστερα από μεταβίβαση του Ζάχου, να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Παπαδόπουλου. Ο Θησέας συνέχισε να προσπαθεί, είχε πάθος, αλλά αυτός που έβαλε και  τρίτο γκολ ήταν ο Α.Ο. Σελλάνων πάλι με τον Πατσαρούχα στο 83′ μετέτρεψε το παιχνίδι, από ‘κει κι έπειτα, σε τυπική διαδικασία.

Μία ήττα βαριά, αν αναλογιστούμε το σκορ (η πιο βαριά ήττα του Θησέα φέτος, μετά το 5-0 της πρώτης αγωνιστικής, με αντίπαλο τη Νίκη στο Πανθεσσαλικό). Όμως δεν πείραξε κανέναν στο στρατόπεδο του Θησέα, που πανηγύρισε την παραμονή του και μαθηματικά στην κατηγορία, ύστερα από τη νίκη του Ολυμπιακού Βόλου στην έδρα του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ο οποίος υποβιβάστηκε.

ΑΟ Σελλάνων: Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Τζανής, Αρχοντής (89′ Μπαλτάς), Μπούσδρας, Χάδιαρης (70′ Κουρκούλας), Συράκος (84′ Κούτλης), Πατσαρούχας, Τζέκος, Μπιτέλης, Υφαντής (76′ Δημολιός)

Θησέας Αγριάς: Κουτσιρίμπας, Βαν Ντε Γουΐχε (38′ Ζάχος), Διαμαντόπουλος (77′ Παναγιώτου), Δίντσης, Γιαουπλάρι, Χατζησταμάτης (83′ Κακάλιας), Πέτσης, Μπόρας, Τσιουρής, Κοτζαθανάσης, Νιαώτης (37′ Βλάχος)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.