Έχασε το ματς μέσα σε 5′ ο Διαγόρας, 1-2 από την Αναγέννηση Καρδίτσας

Ο Διαγόρας Στεφανοβικείου δεν κατάφερε να πάρει ούτε έναν πόντο στο μίνι πρωτάθλημα των μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής, καθώς ηττήθηκε με σκορ 1-2 από την Αναγέννηση Καρδίτσας, που έφερε «τούμπα» το ματς λίγο πριν το τέλος. Να σημειωθεί πως η γηπεδούχοι είχαν μόλις δεκατέσσερις διαθέσιμους παίκτες ελέω πολλών απουσιών.

Το ματς άρχισε με τους καλύτερους δυνατούς οιωνούς για την ομάδα του Στέλιου Αρσένου. Συγκεκριμένα, στο 5′ ο Αναστασίου έστειλε με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, την μπάλα στα δίχτυα του Θεολόγη για το 1-0, δίνοντας αισιοδοξία στους γηπεδούχους ότι θα πάρουν εν τέλει κάτι θετικό στα μπαράζ.

Η εικόνα της Αναγέννησης ήταν πολύ κακή στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς μάλιστα να σημειώσει και κάποια τελική στο ματς. Δεν απείλησε ούτε ο Διαγόρας, ο οποίος όμως έλεγχε το ματς έως το 45.

Κίνηση… ματ με Λώττα και Τσιρογιάννη από τον Περικλή Αμανατίδη

Το ρόστερ της Αναγέννησης είναι από τα πιο πλούσια στην κατηγορία και αυτό φάνηκε και στο Στεφανοβίκειο, όπου ο κόουτς των φιλοξενούμενων πέρασε με την σέντρα του δευτέρου μέρους στον αγωνιστικό χώρο, τους Λώττα και μετέπειτα τον χρυσό σκόρερ Τσιρογιάννη. Ο πρώτος βοήθησε αρκετά στην δημιουργία της ομάδας της Καρδίτσας και ο δεύτερος ήταν ο «εκτελεστής». Στο 61′ ήρθε η… προειδοποιητική βολή με γυριστό σουτ του Χασομέρη από το σημείο του πέναλτι με τον Αποστολίδη να έχει απάντηση και να παραχβρεί κόρνερ.

Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη δεν είχε ιδιαίτερες τελικές και στο δεύτερο μέρος αλλά είχε «κατασκηνώσει» στο μισό του Διαγόρα έτοιμη για πιθανό ρήγμα. Στο 73′ ήταν η πιο σημαντική κίνηση του έμπειρου προπονητή των «κιτρινόμαυρων», που πέρασε στο ματς τον Τσιρογιάννη. Χρειάστηκε μόλις 5′ για να βρει δίχτυα και συγκεκριμένα μετά από γλυκιά σέντρα του Κουτρομάνου από δεξιά, βρήκε με την μία την μπάλα για την στείλει στην γωνία του Αποστολίδη, ισοφαρίζοντας το ματς.

Χωρίς να έχουν συνέλθει από αυτό το… σοκ οι πρωταθλητές του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής, ο ίδιος παίκτης σημείωσε και το 1-2 στο 83. Ο Λώττας πέρασε όποιον βρήκε και μπήκε στην περιοχή από πλάγια για να σερβίρει έτοιμο γκολ στον Τσιρογιάννη που δεν δυσκολεύτηκε να βρει δίχτυα από κοντά, υπογράφοντας έτσι την ανατροπή της Αναγέννησης Καρδίτσας στο Στεφανοβίκειο.

Στα λεπτά που πέρασαν καμία ομάδα δεν απείλησε και το 1-2 ήταν το τελικό σκορ, το οποίο αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση στο στρατόπεδο του Διαγόρα μιας και ολοκλήρωσε το γκρουπ του χωρίς κάποιον βαθμό. Η φιέστα για την απονομή του πρωταθλήματος έγινε λίγα λεπτά πριν την σέντρα, όπου η ομάδα σήκωσε το τρόπαιο της Γ΄Εθνικής, δια χειρός αρχηγού, Αλέξανδρου Κουβελά.

Διαγόρας Στεφανοβικείου (Στέλιος Αρσένος): Αποστολίδης, Καραμπούζης, Σκύφτας, Σπαθής, Λάιος, Αλεξίου, Κουβελάς (85′ Κυρίτσης Θ.), Καράμανης (73′ Ζενούνι), Αναστασίου, Σιόβας, Κυρίτσης Γ.
Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Θεολόγης Μ., Μπακαδήμας, Γκουγκούδης, Νίκιτς, Κουτρομάνος, Θεολόγης Β., Αναγνώπουλος, Μπιτέλης, Ξέρρας (46′ Λώττας), Καρακλάγιτς (73′ Τσιρογιάννης), Μλαντένοβιτς (46′ Χασομέρης)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.