Έχει τον κορμό αλλά χρειάζεται και επιπλέον… πινελιές στο ρόστερ

Ο Σέρτζιο Τέκιο ανανέωσε την συνεργασία του με τον ΝΠΣ Βόλος και πλέον αναζητά έναν ακόμη παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνα η ομάδα. Ο Ισπανός παρέμεινε στο ρόστερ αν και δεν μπόρεσε την περασμένη σεζόν να δείξει την αξία του, καθώς ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς. Οι ιθύνοντες της ομάδας έκριναν ότι όσο αγωνίστηκε έδειξε ικανοποιητικά στοιχεία και έτσι θα τον έχει και φέτος στη διάθεσή του ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ.

Η ενίσχυση συνεχίζεται με την ομάδα να επιθυμεί την απόκτηση τουλάχιστον ενός στόπερ (αν μείνει ο Σάντσεζ) και ενός αριστερού μπακ. Για εκείνη τη θέση υπάρχει ο… μετρ του είδους, Φράνκο Φεράρι, που έχει κάνει δυο εξαιρετικές χρονιές με την «κυανέρυθρη» φανέλα. Φυσικά, ως αριστερός οπισθοφύλακας μπορεί να αγωνιστεί εκεί και ο Γκρίλο, κατά συνθήκη.

Με την απόκτηση των Βοϊτκόφσκι και Ροσέρο φαίνεται οι Μπουένο και Μαρτίνεζ είναι… υπό ατμών. Αμφότεροι, όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, δεν έχουν πείσει ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα και είναι πολύ πιθανό να αποτελέσουν παρελθόν. Όπως και με τον Τέκιο, αναμένονται καταληκτικές συζητήσεις ως προς το μέλλον τους στην ομάδα.

Ο ΝΠΣ Βόλος πάντως, θα χρειαστεί ενίσχυση και στις μπροστά θέσεις. Ίσως χρειαστεί ακόμη ένα με δύο μεσοεπιθετικούς και ένας καλός αναπληρωματικός επιθετικός που θα κληθεί να  δίνει ανάσες στον βασικό φορ της ομάδας για τη νέα σεζόν, Τομ Τεν Βερτ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.