Έδωσε φιλικά παιχνίδια με τον Ηρακλή Χάλκης η Ανόρθωσις

Τα τμήματα μίνι της Ανορθώσεως και του Ηρακλή Χάλκης

Την Κυριακή (9/6) το πρωί πραγματοποιήθηκαν στο ΕΑΚ του Βόλου τρεις φιλικοί αγώνες τμημάτων υποδομής του συλλόγου με τα αντίστοιχα τμήματα του Ηρακλή Χάλκης. Πιο συγκεκριμένα πάνω από 80 παιδιά αγωνίστηκαν στις συγκεκριμένες φιλικές αναμετρήσεις, που σκοπό έχουν να παίξουν, να χαρούν και να κάνουν νέους φίλους τα παιδιά.

Τα παιχνίδια ήταν συναρπαστικά, οι κερκίδες κατακλύστηκαν από γονείς και φίλους που ήρθαν να παρακολουθήσουν τα κατορθώματα των λιλιπούτειων αθλητών και φυσικά να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες όλων των παιδιών. Σκορ δεν κρατήθηκε, καθώς έτσι είχε συμφωνηθεί μεταξύ των διοικήσεων, εφόσον μοναδικός σκοπός των συγκεκριμένων φιλικών αγώνων ήταν η ψυχαγωγία των παιδιών και μόνο.

Από νωρίς το πρωί, το κλειστό του ΕΑΚ κατακλύστηκε από παιδιά, παιδικές φωνές και χαμόγελα, με το σκηνικό να θυμίζει γιορτή.

Συγκεκριμένα, στις  δέκα το πρωί, την αρχή έκαναν τα τζούνιορς, στις έντεκα ακολούθησαν τα προμίνι και έκλεισαν οι φιλικές αναμετρήσεις με το μίνι.

Όλοι οι αγώνες είχαν τεράστιο ενδιαφέρον ενώ μετά από κάθε αγώνα οι δυο ομάδες χειροκροτούσαν στο άκουσμα του ονόματος της άλλης ομάδας και όλα τα τμήματα φωτογραφήθηκαν από κοινού, με τους νεαρούς αθλητές να είναι αγκαλιασμένοι.

Η αντρική ομάδα της Ανόρθωσις έδωσε και αυτή ένα φιλικό παιχνίδι. Η ομάδα αυτή την περίοδο χτίζεται για την επόμενη σεζόν, που θα τη βρει στην Α2 κατηγορία αφού πέρυσι κατέκτησε τον πρωτάθλημα στη Β’ ΕΣΚΑΘ και κέρδισε την άνοδο. Πιο συγκεκριμένα αντιμετώπισε την Πέμπτη την Α.Ε.Β Διμηνίου στο κλειστό Βάκης Παρασκευόπουλος).

Η διοίκηση της Ν.Β.Α. Ανόρθωσις θέλει δημόσια να ευχαριστήσει την ομάδα του Ηρακλή Χάλκης και ιδιαίτερα τον Υπεύθυνο Προπονητή κ. Πατάκη Δημήτρη, που ταξίδεψαν στον Βόλο για τη διεξαγωγή των φιλικών αγώνων των τμημάτων υποδομής. Επίσης, ευχαριστεί την ομάδα της Α.Ε.Β Διμηνίου που βοήθησε, ώστε να προετοιμαστεί καλύτερα η αντρική ομάδα του συλλόγου, καθώς και την Κάβα Λιάπης και τον ιδιοκτήτη αυτής κ. Λιάπη Νικόλαο για την ευγενική χορηγία των νερών που προσφέρθηκαν σε όλα τα παιδιά.

Οι προπονητές Ανδρεόγλου, Καπουρνιώτης, Πατάκης