Έφτασε τις δέκα ανανεώσεις ο Αίας Σούρπης

Ο Φαράντος

Την αρχή έκαναν οι Γιάννης Ξηροκώστας, Τάσος Γκόγκος, Δημήτρης Θυμιόπουλος, ακολούθησαν οι Αντώνης Ράπτης, Κώστας Κατσαβριάς, Γιώργος Σπυριδάκης, ενώ τη δεκάδα στις ανανεώσεις του Αίαντα Σούρπης μέχρι στιγμής συμπληρώνουν με την τελευταία ανακοίνωση του συλλόγου σήμερα Παρασκευή (7/6) οι Παπανικολόπουλος, Φαράντος, Ντούρας, Γκρίνιας.

Αναλυτικά: «Συνεχίζεται ο σχεδιασμός, συνεχίζονται οι ανανεώσεις. Ακόμη τέσσερις παίκτες που αποτέλεσαν βασικές και αναντικατάστατες μονάδες πέρυσι, συνεχίζουν με τα κιτρινόμαυρα χρώματα.

Ο 30χρονος Βαγγέλης Παπανικολόπουλος, εκ των τριών αρχηγών, δεν θα μπορούσε να μην βρίσκεται και φέτος δίπλα μας για 16η συνεχή σεζόν. Γρήγορος, δυνατός αλλά προπάντων η ψυχή της ομάδας.

Ο Σάββας Φαράντος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα αποτελεί ένα από τα βασικά γρανάζια της ομάδας. Ποδοσφαιριστής που από την πρώτη στιγμή έχει ταιριάξει με τη χημεία του συλλόγου και αποτελεί την ήρεμη δύναμη των αποδυτηρίων και το παράδειγμα για όλους τους συμπαίκτες του.

Επίσης οι δύο ταλαντούχοι 17χρονοι Γιώργος Ντούρας και Γιώργος Γκρίνιας, που πέρυσι είχαν τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής, θα συνεχίσουν να αποτελούν το παρόν και το μέλλον του συλλόγου.

Τους ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.