Έφτασε τους έντεκα χαμένους βαθμούς στην έδρα του ο Αλμυρός, 0-0 με Φωκικό

Για ακόμη μία φορά φέτος ο Γυμναστικός Σύλλογος Αλμυρού παρουσιάστηκε ανώτερος από τον Φωκικό. Ωστόσο όπως είχε συμβεί και στην Άμφισσα στον πρώτο γύρο, το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0). Έτσι η ομάδα του Στέλιου Αρσένου έφτασε στους 11 χαμένους βαθμούς στην έδρα του, που συνεχίζει να τον πληγώνει, αφού έχει εκεί μία ήττα και τέσσερις ισοπαλίες. Το αποτέλεσμα ήταν να ξαναβρεθεί στην 4η θέση, έχοντας πάντως “μαξιλαράκι επτά βαθμών” από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι φάσεις του αγώνα ήταν λίγες με τους Αλμυριώτες  να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και να πιέζουν τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι κλείστηκαν στην άμυνά τους, δείχνοντας πως ταξίδεψαν στην Μαγνησία με στόχο τον βαθμό της ισοπαλίας. Οι γηπεδούχοι άξιζαν τους τρεις βαθμούς και δικαιούνταν να προηγούνται από το πρώτο μισάωρο, καθώς έχασαν ορισμένες σημαντικές ευκαιρίες μέχρι εκείνο το σημείο. Ωστόσο λίγο έλειψε να ηττηθούν στο φινάλε, διότι στο 90ο λεπτό οι παίκτες Φωκικού αστόχησαν σε κεφαλιά που έγινε από κοντά, στη μοναδική επικίνδυνη στιγμή που είχαν στην αναμέτρηση.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Γυμναστικός «άγγιξε» το γκολ. Ο Τσιώλης έκανε σουτ λίγο έξω από τη μικρή περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε εκτός εστίας.

Στο 28’ υπήρξε ακόμη μία μεγάλη στιγμή για τους γηπεδούχους. Ο Κοντοβάς έπειτα από ατομική ενέργεια στα δεξιά, την κατάλληλη στιγμή έκανε την παράλληλη μπαλιά, ωστόσο το πλασέ του Γκίκα από πλεονεκτική θέση στα αριστερά, δεν βρήκε στόχο. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός ήταν ο πρωταγωνιστής σε ακόμη μία φάση της ομάδας του στο 35’. Ο Καρράς έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, με την μπάλα να περνάει από όλους και ο Γκίκας που «καιροφυλακτούσε» στο δεύτερο δοκάρι, αιφνιδιάστηκε και δεν αντέδρασε, όπως θα ήθελε.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε, με τους φιλοξενούμενους να αυξάνουν την ένταση της αμυντικής τους προσπάθειας και να μην επιτρέπουν στους Αλμυριώτες να βρουν τους διαδρόμους που ήθελαν. Στην αντίπερα όχθη, ο Στέλιος Αρσένος στην προσπάθεια της ομάδας να λύσει τον «γόρδιο δεσμό», πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον σέντερ φορ Τζοβάρα, στην θέση ενός χαφ, του Δημηνά. Ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν εν τέλει να βρουν το πολυπόθητο τέρμα, που θα τους χάριζε τη νίκη.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καρράς, Μπαρούτας, Στουρνάρας, Ναουμίδης, Αλεξανδρής, Τσιώλης, Δημηνάς (58’ Τζοβάρας), Γκίκα, Κοντοβάς (65’ Παπακώστας), Τσελεπής (84’ Τιμπλαλέξης).

ΦΩΚΙΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Πιέτρι, Καρδάσης, Ζιώγας, Κυριάκου, Τσώκος, Μεγάλος, Κακάμης, Κολοβός, Γουόρντεν, Χατζηστάμου

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.