Έφυγε από τη ζωή ο παλαιός παράγοντας του Πυράσου Στέφανος Παληοδήμος και η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε την κάτωθι συλληπητήρια ανακοίνωση:
“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πυράσου εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του Στέφανου Παληοδήμου. O εκλιπών υπηρέτησε με αφοσίωση τον σύλλογό μας ως παράγοντας κατά τη δεκαετία του 1980, σε δύσκολες εποχές, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες και συμβάλλοντας ουσιαστικά στην πορεία και την ανάπτυξη του Πυράσου. Η αγάπη του για την ομάδα και η παρουσία του θα μείνουν ζωντανές στη μνήμη όλων όσοι είχαν την τιμή να τον γνωρίσουν και να συνεργαστούν μαζί του.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Καλό ταξίδι, Στέφανε. Η μνήμη σου θα παραμείνει ζωντανή στην ιστορία του Πυράσου”.


















