«Έφυγε» ο δημοσιογράφος Στράτος Σεφτελής

Ο γνωστός δημοσιογράφος του αθλητικού ρεπορτάζ Στράτος Σεφτελής έφυγε από την ζωή σε ηλικία 68 ετών, σκορπώντας θλίψη στους οικείους του αλλά και στον χώρο του Αθλητισμού, έχοντας έντονη παρουσία στην κάλυψη αθλητικών αγώνων και διοργανώσεων.

Ο Στράτος Σεφτελής γεννήθηκε το 1955 στη Μυτιλήνη και ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία από την εφημερίδα «Φως των Σπορ», ενώ στην συνέχεια πέρασε από την «Αθλητική Ηχώ» και αργότερα εργάστηκε στο «Έθνος», όπου έμεινε για περισσότερα από 30 χρόνια.

Από το 1981 εργάστηκε στην ΕΡΤ, όπου κάλυψε αμέτρητους αγώνες ποδοσφαίρου, στίβου και υγρού στίβου, παρουσιάζοντας και αθλητικές εκπομπές, ενώ υπήρξε διευθυντής αθλητικών προγραμμάτων στη δημόσια τηλεόραση από το 1993 έως το 1998. Παράλληλα, είχε διατελέσει και έφορος του ΠΣΑΤ.

Με ανακοίνωσή του, το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ αποχαιρετά τον Στράτο και στέλνει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στη γυναίκα του Άννα Σίκαλη, στις κόρες του Ελίνα και Χαρούλα και στον αδελφό του Κώστα. Ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος,  αναφερόμενος στην απώλεια του Στράτου τόνισε: «Αφήνει ένα μεγάλο κενό στον χώρο μας.  Είχα την τύχη να γνωρίσω τον Στράτο από τα πρώτα του βήματα στη δημοσιογραφία και ξεχώριζε για το ήθος του, την εντιμότητα του και την επαγγελματική του συνέπεια. Και βεβαίως για την ιδιαίτερη αγάπη και στήριξη στους νέους δημοσιογράφους.  Ήταν ένα διαμάντι. Στα χρόνια που είχα την ευθύνη της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ως διευθυντής δεν είχε κάνει την παραμικρή παρέμβαση στο δημοσιογραφικό έργο της ομάδας μας. Αντιθέτως, είχε συμβάλει στην απόλυτη ανεξαρτησία της εκπομπής, κάτι σπάνιο πραγματικά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.