Εγινε η συνάντηση του Ολλανδού προπονητή Γιάνσεν με τον Μαρινάκη

Νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης (7/2), ο Ολυμπιακός έφερε στην Αθήνα τον 51χρονο Ολλανδό προπονητή Πασκάλ Γιάνσεν, που απολύθηκε πριν από τρεις εβδομάδες από την Άλκμααρ, για να μιλήσει μαζί του.

Ο Ολλανδός καθόταν σχεδόν τρία χρόνια στον πάγκο της Άλκμααρ, από τις 5 Δεκεμβρίου του 2020 μέχρι τις 17 Ιανουαρίου φέτος και συνεργάστηκε φυσικά και με τον Βαγγέλη Παυλίδη. Αυτή ήταν η πρώτη θητεία του ως πρώτος προπονητής σε ομάδα. Μέχρι τότε είχε δουλέψει ως βοηθός προπονητή στην ολλανδική ομάδα για δύο σεζόν, ενώ στο παρελθόν ήταν πρώτος προπονητής των ομάδων Κ21 και Κ19 της Αϊντχόφεν. Με την Άλκμααρ σε 110 παιχνίδια του ολλανδικού πρωταθλήματος είχε ρεκόρ 65-20-25 και τέρματα 222-123.

Η αναμενόμενη συνάντηση της διοίκησης του Ολυμπιακού με τον Πασκάλ Γιάνσεν έγινε. Οι δύο πλευρές συζήτησαν για το ενδεχόμενο να συνεργαστούν, ακόμα όμως διαρρέεται πως δεν υπάρχει ακόμα καμία απόφαση.

Σ’ ό,τι αφορά τον Καρβαλιάλ φαίνεται πως μετρά ώρες, ωστόσο σήμερα Τετάρτη έκανε την προπόνηση της ομάδας και αν δεν αλλάξει κάτι ως αύριο που είναι όλα ανοιχτά, θα προπονήσει πάλι την ομάδα. Θυμίζουμε ότι το ερχόμενο Σάββατο ο Ολυμπιακός παίζει με τον ΟΦΗ και την Πέμπτη 15/2 με τη Φερεντσβάρος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.