Έγινε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ματς ΝΠΣ-Νίκη

Δεν επεφύλασσε εκπλήξεις η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που έγινε την Τρίτη στις 12 το μεσημέρι για τον αγώνα του ΝΠΣ με τη Νίκη Βόλου, που θα διεξαχθεί στη Νεάπολη το Σάββατο στις 15.00 για την 19η αγωνιστική του τέταρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Παρόντων των εκπροσώπων των διοικήσεων των δύο ομάδων, αποφασίστηκε ότι δε θα υπάρχουν φίλαθλοι της Νίκης και θα επιτραπεί η είσοδος μόνο από την πλευρά των φιλοξενουμένων στον προκαθορισμένο αριθμό ατόμων, που θα έχουν ονομαστικές προσκλήσεις και η διοίκηση των κυανόλευκων έχει τη δυνατότητα να τους δηλώσει μέχρι την Παρασκευή (9/2). Αυτοί θα φιλοξενηθούν σε ειδικό χώρο, κατά πάσα πιθανότητα στην άκρη του πετάλου, δεξιά από την έξοδο των αποδυτηρίων. Θα υπάρχουν δύο διμοιρίες των ΜΑΤ και θα γίνεται έλεγχος, ώστε να μην πλησιάσουν φίλοι της Νίκης στο γήπεδο, γι’ αυτό καλό θα είναι να μην επιχειρήσουν κάτι τέτοιο οι Νικιώτες οπαδοί.

Το πούλμαν της ομάδας θα φτάσει στη Νεάπολη δύο ώρες πριν, ενώ από την πλευρά του Ν.Π.Σ. υπήρξε η δέσμευση για καλή φιλοξενία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.