«Είμαι ερωτευμένη με τον Τσιτσιπά!»

Είναι 26 ετών, εργάζεται στον χώρο του μόντελινγκ στην Αυστραλία και πήρε την πρώτη θέση στο ριάλιτι μοντέλων «Next Top Model», το 2011. Ο λόγος για την Μοντάνα Κοξ (Montana Cox), η οποία σε συνέντευξή της – όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail – αποκάλυψε ότι είναι ερωτευμένη με τον Ελληνα τενίστα Στέφανο Τσιτσιπά. Συγκεκριμένα μιλώντας για το 21o ετήσιο IMG Tennis Party στη Μελβούρνη, είπε ότι θα ήθελε να γνωρίσει εκεί τον 21χρονο Στέφανο, τον οποίο βρίσκει πολύ όμορφο.

«Θα είναι ωραίο που θα γνωρίσουμε κάποιους τενίστες. Ειλικρινά, εκείνος ο Έλληνας, (ο Στέφανος Τσιτσιπάς), είμαι ερωτευμένη μαζί του. Είναι πανέμορφος. Θα ελέγξω να δω αν θα είναι στην εκδήλωση », είπε το γνωστό μοντέλο, και πρόσθεσε: «Μου αρέσει πολύ το τένις. Είναι ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα που κάνω στη Μελβούρνη. Έπαιζα τένις όταν ήμουν μικρή και πάντα με ενδιέφερε. Βασικά, δεν ήμουν κακή. Απλά δεν μπορούσα να χτυπήσω τη μπάλα τόσο δυνατά».Το μοντέλο αστειεύτηκε αναφέροντας και τον Ραφαέλ Ναδάλ, λέγοντας ότι θα αρκεστεί σε αυτόν. Η Μοντάνα Κοξ δηλώνει single, αν και πρόσφατα υπήρξαν φήμες πως διατηρούσε σχέση με τον δισεκατομμυριούχο Justin Hemmes, με τον οποίο όμως ξεκαθάρισε ότι είναι φίλοι.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς από τη άλλη, σε συνέντευξή του αποκάλυψε τι είναι αυτό που ψάχνει σε μια γυναίκα. «Πρέπει να είναι έξυπνη … φυσικά, η ομορφιά παίζει επίσης σημαντικό ρόλο», πρόσθεσε. «Θα ήθελα να μπορεί να καταλαβαίνει και να κατανοεί τον παρτενέρ της. Η ζωή του τενίστα δεν είναι εύκολη. Είναι πολλά τα ταξίδια και πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος, να μένεις στον στόχο σου. Δεν είναι πολλές οι γυναίκες που μπορούν να το αποδεχθούν».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.