Eίναι επίσημο: Παρελθόν ο Πόζογλου από τον Ολυμπιακό Βόλου

Φάση με τον Πόζογλου στο ματς Ολυμπιακός Β.-Ιεράπετρα

Η επισημοποίηση του διαζυγίου ανάμεσα σε Ολυμπιακό Βόλου και Στέλιο Πόζογλου, το οποίο έφερε στη δημοσιότητα το «Magnesiasports» έγινε γνωστή από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, με ανακοίνωση που εξέδωσε.

«Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του μέχρι σήμερα στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια» αναφέρει η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου στην ανακοίνωση, που φιλοξενεί και δήλωση του Στέλιου Πόζογλου.

Ο πρώην πλέον παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου αναφέρει σχετικά:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω με όλη μου την καρδιά τον κόσμο της ομάδας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ για τη στήριξη αυτό το χρονικό διάστημα που αγωνίστηκα για την ομάδα.

Επίσης ευχαριστώ ιδιαίτερη την διοίκηση της ομάδας τόσο για την μέχρι σήμερα συνεργασία μας όσο και για το γεγονός ότι αφουγκράστηκε τους σοβαρούς οικογενειακούς λόγους, οι οποίοι με αναγκάζουν να φύγω από την ομάδα και να μεταβώ όσο πιο κοντά γίνεται στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, τη Θεσσαλονίκη.

Η συμπεριφορά τους προς το πρόσωπό μου ήταν τίμια και ακέραιη καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας και τους ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για τη στήριξη. Εύχομαι στην ομάδα τα καλύτερα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.