Εκδρομές στον Βόλο από τους φίλους της Δόξας, ζήτησαν 400 εισιτήρια οι Δραμινοί

Εκδρομές διοργανώνονται από τους οργανωμένους της Δόξας Δράμας ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με τη Νίκη στο Πανθεσσαλικό την προσεχή Κυριακή, με τη διοίκηση της ομάδας να ζητά μάλιστα 400 εισιτήρια από την αντίστοιχη της Νίκης.

Οι ανακοινώσεις των οργανωμένων της Δόξας Δράμας

Η «Λέσχη Φίλων Μαυραετών» στην Αθήνα:

“Οι φίλοι της Δόξας στην Αθήνα ετοιμάζουν εκδρομή στον Βόλο για τον αγώνα κυπέλλου ενάντια στην Νίκη Βόλου, την Κυριακή 16/9/2018. Η συμπαράσταση στην ομάδα και η παρουσία όλων είναι πολύτιμη. Πληροφορίες στην σελίδα μας στο Facebook/Λέσχη Φίλων Δόξας Δράμας Αθηνών”.

Η “Λέσχη Φίλων Δόξας Δράμας Θεσσαλονίκης”:

“Την Κυριακή 16/9 και ώρα 18:30 η ομάδα μας δίνει ένα πολύ σημαντικό αγώνα για τον θεσμό του κυπέλλου απέναντι στην Νίκη Βόλου! Η Λέσχη μας θα δώσει δυναμικό παρών και σε αυτό το παιχνίδι. Ήδη σε συνεργασία με το σύνδεσμο των Μαυραετών Δράμας ετοιμάζεται μεγάλη εκδρομή! Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας! Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό! 100 Χρόνια ιστορίας! 100 χρόνια Δόξα Δράμας!”.

Ο Σ.Φ. «Μαυραετοί» στη Δράμα: «Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της φετινής χρονιάς. Η ομάδα δεν έπαιξε ποτέ μόνη της και ούτε πρόκειται. Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Βόλο.

Τιμή εκδρομής 15 ευρώ

Αναχώρηση 12:30

Εγγραφές στα γραφεία του Συνδέσμου ή με μήνυμα στη σελίδα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.