Εκδρομή στην Πάτρα για τις ακαδημίες μπάσκετ της Νίκης Βόλου (photos)

Το Σάββατο 27/4 μέχρι και τη Δευτέρα 29/4 πέντε τμήματα των ακαδημιών της Νίκης (Παιδικό, Β Παιδικό-Παμπαίδες, Μίνι αγοριών, Κορασίδες και Παγκορασίδες) βρέθηκαν στην Πάτρα για φιλικά παιχνίδια με τοπικές ομάδες.

Όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου: «Την αποστολή συνόδευσαν ο διοικητικός υπεύθυνος της ακαδημίας κ. Καρακάνας Παναγιώτης, οι προπονητές των τμημάτων κ.κ. Μαύρος Ανδρέας, Γαλανάκης Νίκος, Κοντάκης Βασίλης και Τσιριγωτάκης Ανδρέας και γονείς-συνοδοί.

Η αποστολή αναχώρησε από το κλειστό της Νέας Ιωνίας το Σάββατο το πρωί και μετά από ολιγόλεπτη στάση στο Γαλαξίδι κατέλυσε στο ξενοδοχείο Portorio.

Το απόγευμα του Σαββάτου (27/4) τα τμήματά μας αγωνίστηκαν στις πολύ όμορφες εγκαταστάσεις του Γλαύκου Πάτρας με την ομώνυμη ομάδα και την  ομάδα του Αίολου Αγυιάς σε πολύ δυνατά και ανταγωνιστικά φιλικά παιχνίδια.

Την Κυριακή το μεσημέρι (28/4) τα τμήματά μας μετέβησαν στο υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο του Προμηθέα Πάτρας και αγωνίστηκαν με αντίστοιχα τμήματα ξεδιπλώνοντας το πλούσιο ταλέντο τους.

Οι αθλητές μας ξεναγήθηκαν στους αθλητικούς χώρους του αθλητικού πάρκου και είδαν από πρώτο χέρι πού αθλούνται και προετοιμάζονται οι υποδομές μπάσκετ του Προμηθέα. Την Κυριακή το απόγευμα οι αθλητές μας επισκέφθηκαν το κέντρο της Πάτρας, περπάτησαν στους κεντρικούς δρόμους και στα μαγαζιά της πόλης.

Τη Δευτέρα (29/4) το πρωί τα τμήματά μας φιλοξενήθηκαν από την ιστορική ομάδα του Απόλλωνα Πάτρας στα τρία κλειστά γήπεδα της Περιβόλας και αγωνίστηκαν με τρομερό πάθος και ενέργεια με τα αντίστοιχα τμήματα του ιστορικού. Η επιστροφή των τμημάτων μας ολοκληρώθηκε με μια σύντομη στάση στο Γαλαξίδι.

Η μεγαλύτερη επιτυχία του ταξιδιού είναι το χαμόγελο και η ικανοποίηση που αντικρίσαμε στα μάτια των μικρών μας αθλητών και αθλητριών.

Πιστεύουμε  ότι οι αθλητές μας, οι προπονητές μας και οι γονείς που ακολούθησαν την αποστολή γίναμε όλοι πλουσιότεροι σε εμπειρίες, φιλίες και αγωνιστικές παραστάσεις.

Η ακαδημία μας θα συνεχίσει να υπηρετεί το πλάνο που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια, δουλεύοντας με εξωστρέφεια και συνέπεια, τιμώντας τη μεγάλη ιστορία της, ακολουθώντας τα ιδανικά και τις αρχές του σωματείου, ενημερώνοντας για τις εξελίξεις στο άθλημα και στοχεύοντας στη δημιουργία μιας ομάδας, που οι αθλητές της θα ξεχωρίζουν για το ήθος, το πάθος και την αγωνιστικότητά τους».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.