Έκοψε πίτα στην Αγριά με όλα τα τμήματά της η Αργώ

Μέσα σε μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι αθλητές και αθλήτριες όλων των τμημάτων του Συλλόγου μας με τις οικογένειές τους, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024 η ετήσια εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αγριάς.

Την εκδήλωση ευλόγησε ο πατήρ Βάιος και τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός κ. Τριαντόπουλος Χρήστος, η π. Υφυπουργός και π. Βουλευτής κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μαγνησίας κα Αννα-Μαρία Παπαδημητρίου, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Σπύρος Γάτος και ο πρόεδρος της Δ.Ε του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Μπασδάνης Αριστοτέλης.

Παρέστη δε και ο μεγάλος χορηγός μας κος Ευσταθίου Αλέξανδρος επιχειρηματίας στον χώρο του Τουρισμού και νυν Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Σκιάθου.

Επισήμως προσκλήθηκε και δεν παραβρέθηκε λόγω ειλημμένων υποχρεώσεων η Υφυπουργός Παιδείας κα Μακρή Ζέτα, η οποία απέστειλε χαιρετισμό.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε με ένα καλαiσθητο video και καταχειροκροτήθηκε, η εντυπωσιακή πορεία των τμημάτων του Συλλόγου κατά την προηγούμενη χρονιά 2023.

Σε ένδειξη αναγνώρισης και τιμής για την προσφορά τους και στήριξη στην πορεία του συλλόγου τιμήθηκαν ο Υφυπουργός κ. Τριαντόπουλος Χρήστος, η Περιφέρεια Θεσσαλίας διά της Αντιπεριφερειάρχη κας Αννα-Μαρία Παπαδημητρίου και το Επιμελητήριο Μαγνησίας διά του προέδρου του κου Μπασδάνη Αριστοτέλη.

Για την πολύχρονη καθοριστική του στήριξη τιμήθηκε ο μεγάλος χορηγός κ. Ευσταθίου Αλέξανδρος.

Τιμήθηκαν επίσης η ομάδα Νεανίδων για την εκ νέου φετινή της πρόκριση στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος βόλεϊ.

Σε ένδειξη τιμής για την πολυετή προσφορά της στο άθλημα της Πετοσφαίρισης και την συγκλονιστική της προσπάθεια να υπερνικήσει και τη φυσική της ατυχία τιμήθηκε η αθλήτρια Μαρία Κοτέογλου, που ενισχύει την γυναικεία ομάδα από την περίοδο του Ιανουαρίου.

Την εκδήλωση έκλεισε η πρόεδρος του Συλλόγου κα Νίκη Ματζαφλέρη, απευθύνοντας εγκάρδιες ευχαριστίες και ευχές για υγεία και πρόοδο σε όλους τους παρευρισκομένους.

Στην επιτυχία της εκδήλωσης συνέβαλε με την επιτυχημένη παρουσία της η κα. Ελένη Σκρίμπα, στην οποία η Διοίκηση εκφράζει θερμές ευχαριστίες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.